El B perd però continua líder

El Cadet cedeix els primers punts de la temporada

Barça B: FC Barcelona 3 – CD Segòvia Futsal: 4

El Barça va perdre el partit davant dels segovians després de caure derrotat per 3-4 a la Ciutat Esportiva. Els d’Andreu Plaza continuen líders de la competició i treuen encara sis punts als seus perseguidors immediats. Els culers no van guanyar després de deu jornades consecutives vencent en els seus enfrontaments i les nombroses baixes van ser un handicap massa important per als blaugranes.

La primera part va acabar en empat després que els visitants s’avancessin en el marcador, però Raúl Gómez va fer el gol blaugrana. A la tornada dels vestidors, els segovians es van tornar a avançar. El Barça va empatar el partit a 2 i una altra vegada el CD Segòvia va marcar. Les forces anaven minvant per part culer però Esteban va refer la igualada per empatar a 3. I quan tothom pensava que el marcador es quedaria així, Iván va fer el gol de la victòria visitant quan la botzina estava a punt de sonar i donar per finalitzat el partit.

Cadet: Manresa FS 5 – FC Barcelona 5

El partit del Cadet va començar de la pitjor manera possible. Al minut 3 els manresans guanyaven per 2-0 i els visitants no podien fer res per aturar el joc dels del Bages. Un temps mort demanat per l’entrenador culer va canviar la situació, i poc més tard el Barça va empatar el matx. Tot i això als barcelonistes se’ls veia incòmodes, incapaços d’imposar el seu joc col·lectiu. D’aquesta manera, en una bona jugada col·lectiva els del Bages s’avançaven un altre cop al marcador. Ja als últims minuts de la primera part, en una falta propera a la porteria de David, el Manresa eixamplava diferències. Amb el 4 a 2 es va arribar a la mitja part.

A la segona part els barcelonistes van sortir disposats a capgirar el partit ràpidament. Mario i Juanfran, una altra vegada, marcaven dos gols seguits. Amb el 4 a 4 el domini va passar a mans dels nois de Martí Graells. Roger, a l’equador de la segona part, va posar per davant els blaugranes. Aquests van ser els millors moments dels visitants, que van tenir diverses ocasions per sentenciar el partit. Però la realitat va ser una altra, i quan faltaven tres minuts els manresans culminaven un contraatac per posar el definitiu 5 a 5.

Infantil: Manresa FS 0 – FC Barcelona 4

L’equip Infantil també va jugar a Manresa el seu partit de Lliga, com el Cadet. Afortunadament per als interessos blaugrana, el resultat va ser diferent. A la primera part els blaugranes portaven la iniciativa del joc, però no materialitzaven les oportunitats que generaven fins que, quan quedaven sis minuts per acabar, el conjunt culer va fer el primer gol. A la represa els culers van estar més encertats de cara a porteria i van fer dos gols més. Els manresans van treure el porter jugador i els blaugranes van ampliar el resultat amb un gol més aprofitant la situació de joc.

Aleví: FC Barcelona 2 – AE Les Corts UBAE 3

El partit va resultar molt apassionant des del principi. Els visitants es van avançar al marcador al minut dos de partit, però els esforços blaugrana van tenir la seva recompensa i van empatar el matx poc després. Els blaugranes tenien oportunitats per marcar, però no les van aprofitar fins que, poc abans d’arribar al descans, van fer el 2-1. A la represa el control del partit era culer, però dues errades quan quedaven quatre i dos minuts van permetre dos gols dels visitants. Malgrat que el Barça va tenir oportunitats per refer la igualada, el marcador es va quedar en 2-3.