Duel blaugrana a vuitens de final del Mundial

Duel blaugrana a vuitens de final del Mundial

Els blaugranes d’Espanya es trobaran el seu company Jallouz a vuitens de final del Mundial

Amb la jornada de divendres finalitzava la primera fase dels Grups A i B. Espanya, primera del Grup A, jugarà amb Tunísia, quarta del B. Saric, amb Qatar, tindrà Àustria de rival a vuitens, i Lazarov, amb Macedònia, jugarà el pas a quarts amb Eslovènia. La selecció bielorussa de Rutenka no ha pogut accedir a vuitens i jugarà la fase de consolació.

Espanya finalitza invicta la primera fase

A la primera part una nova destacada actuació de Gonzalo Pérez de Vargas, amb 13 aturades i un 62% d’encert, deixava un 14 a 10 favorable a Espanya. El treball defensiu de la selecció espanyola i la porteria durant tot el primer període i la mobilitat de l’atac al tram final posaven de cara el liderat del grup per a Espanya.

A la segona part Espanya continuava amb bon ritme ofensiu i mantenia les diferències, 22 a 18 al minut 14, amb Gonzalo Pérez de Vargas, Víctor Tomás, Raúl Entrerríos i Viran Morros participant activament.

Amb el triomf final espanyol per 30 a 26, Espanya finalitza en primer lloc del Grup A i la Tunísia de Wael Jallouz serà el seu rival a vuitens.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Espanya-Eslovènia.

Jallouz, a vuitens de final

Durant els primers 30 minuts Tunísia i l'Iran han estat força igualats. L’empat a 12 al descans deixava tot per decidir a la segona part.

Però a l’inici del segon temps, i amb un parcial de 9 a 1 en 11 minuts, Tunísia trencava el partit i Wael Jallouz es classificava per a final -és el desè blaugrana que ho aconsegueix. Al final, 30 a 23 per a Tunísia i proper rival dels seus companys d’Espanya el dia 25 de gener.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Tunísia-Iran.

Bielorússia no arriba a vuitens i Qatar, segon de grup

El triomf del Brasil sobre Xile ja deixava la Bielorússia de Siarhei Rutenka matemàticament fora de la lluita per estar a vuitens i, a la vegada, el triomf d'Espanya deixava Qatar segon de grup.

Era un partit sense transcendència per a la classificació i una de les curiositats era el retrobament entre Danjel Saric i Siarhei Rutenka com a rivals. El resultat final ha estat de 26 a 22 favorable a Qatar. Rutenka jugarà la fase del 17 al 24, i Saric, vuitens davant Àustria.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Qatar-Bielorússia.

Macedònia, segona de grup

Lazarov i els seus companys han finalitzat en segon lloc del Grup B. El triomf davant Àustria per 36 a 31, amb nou gols de Kiril Lazarov, ha fet els seus segons de grup.

Ara la selecció d’Eslovènia espera Lazarov a vuitens de final, una prova de foc per a Macedònia, que aspira a ser a quarts.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Macedonià-Àustria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut