El tècnic culer avisa de la dificultat del partit

El tècnic culer avisa de la dificultat del partit

Els blaugranes viatgen amb Ari Santos i Bateria

Marc Carmona i Lin han estat els encarregats de parlar amb els mitjans informatius abans de fer l’últim entrenament i marxar cap a Palma de Mallorca, on diumenge jugaran la 19a jornada de la LNFS

Ari Santos, amb l’equip de nou

Una de les bones notícies per als blaugranes és la recuperació del tanca brasiler Ari Santos. Santos va ser sancionat amb quatre partits després de veure una targeta vermella en l’enfrontament de Lliga davant de l’Inter Movistar. Ari ha complert la seva sanció en Lliga, tres partits, i en Copa del Rei, un partit.

Bateria, alta

Una de les altes dels de Carmona és Bateria. L’ala brasiler es va lesionar a la UEFA Elite Round al novembre i des de llavors no ha pogut disputar cap partit amb els seus companys. “Bateria té alguna lleugera molèstia, però està amb ganes i acabarem de decidir amb ell i el metge, però a part d’això hem passat aquest mes una mica difícil, hem aguantat com hem pogut”, ha comentat el tècnic culer. Per la seva banda, Lin ha parlat també del seu company: “Després Bateria sembla que ja s’està recuperant, s’està entrenant més o menys amb normalitat amb nosaltres i si ve amb nosaltres doncs perfecte, molt contents, és un luxe tenir-lo”.

Desplaçament difícil

Respecte al rival, Carmona ha destacat: “Juguem contra un equip que ha fitxat molt aquesta temporada, que té molt de talent ofensiu, té molts jugadors que ells sols són capaços de desequilibrar, crear superioritats. És un equip que va ben classificat, ha fet un pas endavant aquesta temporada, juntament amb el Ribera està lluitant per aquesta quarta plaça. És un dels desplaçaments més difícils de l’any, sense dubte”.

Lin ha destacat la gran temporada que estan fent els mallorquins aquesta temporada: “La setmana passada contra l’Inter li va posar les coses complicades; és un equip que està molt bé, m’està agradant com està jugant aquest any, està allà dalt amb els grans lluitant i és un equip que a casa seva deixa escapar pocs punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut