FC Barcelona – CF Badalona: Derrota a pilota aturada (1-2)

FC Barcelona – CF Badalona: Derrota a pilota aturada (1-2)

El conjunt blaugrana ha caigut en un partit en què ha disposat de múltiples oportunitats

Els nois de Jordi Vinyals han rebut el Badalona aquest diumenge en un matx dur i travat en què els tres punts no han estat possibles. El Juvenil A ha intentat revertir la dinàmica després de tres partits sense conèixer la victòria, però el gol de Cantalapiedra al 44 no ha estat suficient.

Els blaugranes han tingut el domini de la pilota amb arribades a l’àrea rival. Al minut 2 Juanma ja ha amenaçat amb una pilota penjada que ha hagut de treure Oto, però, com un gerro d’aigua freda, el Juvenil A ha hagut d’anar amb el marcador en contra des de l’inici, ja que al minut 4 els escapolats han servit un córner en llarg que acabat amb un gol de cap de Cristo.

Cantalapiedra oxigena

Els de Jordi Vinyals no han tirat la tovallola, i han tingut un parell d’ocasions que han pogut obrir el seu marcador. No obstant, no ha estat fins al minut 44 que Aitor Cantalapiedra ha obert la llauna en el refús d’una falta directa que ha enviat ajustat al pal esquerre de la porteria.

A la represa el Juvenil A ha sortit fort i amb ganes de canviar la dinàmica del partit. Intentant sacsejar el resultat, buscant línies de passada i trobant porteria, al 49 Cantalapiedra ha enviat un centre, després de deixar enrere dos defenses, per a Padilla, que l’ha empalat fregant el travesser. Minuts després l’ha tinguda Moha amb un centre xut que ha picat a la creueta.

Cristo sentencia

Amb el control del matx, Jordi Vinyals ha mogut peces per tal de buscar la segona diana i destravar la situació amb l’entrada de Theo. No obstant, quan el Juvenil A estava a punt de fer el segon, en un llançament de falta lateral al minut 70 el Badalona ha aconseguit avançar-se al marcador. A falta de 10 minuts han entrat Ferran i Amir al terreny de joc per donar un toc de frescor i profunditat. Els blaugranes ho han intentat fins a l’últim instant. Palencia ha marxat de quatre i ha penjat l’esfèrica per a Cantalapiedra, que, a boca de canó, ha enviat el xut al ninot. Malgrat la insistència dels culers, els tres punts han marxat a Badalona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut