Massa Múrcia per a les blaugranes (3-0)

Massa Múrcia per a les blaugranes (3-0)

La solidesa de les locals deixa sense opcions les jugadores del vòlei femení

El Barça es desplaçava a Múrcia buscant els tres punts i allunyar-se així del rival que anava per sota a la classificació de la lliga. Es tractava d'un partit difícil, ja que l'equip murcià compta amb diverses jugadores amb experiència i recuperaven McUbben després de lesionar-se a finals d'octubre.

Manca de fluïdesa

El partit es va presentar complicat, ja que l'equip rival es va mostrar molt sòlid i regular. El joc blaugrana va anar de menys a més; al principi de l'enfrontament va costar entrar amb ritme i el joc era poc fluid.

El Múrcia va obrir una gran diferència al marcador, però a poc a poc les culers van començar a trobar el camí. L'esforç i la tranquil·litat en el joc les van portar a un punt del rival, que finalment es va emportar el set per dos punts.

Capgiren el segon set i derrota final

El segon set va començar amb un joc igualtat, i les blaugranes es trobaven més a gust amb el seu joc. Van deixar escapar una pilota de partit, i el Múrcia va capgirar el marcador per tancar-lo a favor seu.

Ja al tercer les sensacions van ser les mateixes. L'equip per moments trobava el seu joc i en altres se li escapava. Finalment l'equip murcià va acabar guanyant el tercer i definitiu set.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut