Els dos precedents contra el Beijing Guoan

Els dos precedents contra el Beijing Guoan

El Barça B jugarà dimecres contra l’equip xinès amb el qual el primer equip ja es va enfrontar a les gires asiàtiques del 2007 i el 2010

El filial del FC Barcelona disputarà dimecres un partit amistós contra el Beijing Guoan (11.00 H, BarçaTV i fcbarcelona.cat), un equip entrenat per Gregorio Manzano i actual subcampió de la Superlliga xinesa. No obstant, el partit que es jugarà al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper no serà el primer contacte entre el club xinès i el blaugrana. El primer equip del FC Barcelona ja es va enfrontar dos cops al Beijing Guoan a les gires asiàtiques de les temporades 2007/08 i 2010/11.

Destaca Giovani

El primer enfrontament amb l’equip xinès va ser durant la gira asiàtica que els blaugranes van fer a l’estiu del 2007. En aquella ocasió l’equip entrenat per Frank Rijkaard va superar còmodament el conjunt xinès per 0-3. En un equip ple d’estrelles com Ronaldinho, Eto’o i Henry, va ser el mexicà Giovani dos Santos el jugador més destacat i qui va inaugurar el marcador amb un gol espectacular. Iniesta i Ronaldinho van fer els altres dos gols en un enfrontament celebrat al Beijing Fegtai Stadium davant de 33.000 espectadors.

Victòria olímpica a Pequín

L’últim precedent amb l’equip de Pequín va ser durant la pretemporada 2010/11. L’equip entrenat per Pep Guardiola va viatjar a la capital xinesa, on es va enfrontar al Beijing Guoan amb un equip sense els internacionals espanyols, que acabaven de guanyar el Mundial 2010. Els blaugranes van tornar a guanyar per 0-3. Els golejadors van ser Sergi Roberto, que feia el seu primer gol amb la samarreta del Barça, Nolito i Zlatan Ibrahimovic. L’Estadi Olímpic de Pequín va ser l’escenari el dia que se celebrava el segon aniversari de la inauguració dels Jocs Olímpics de la capital xinesa del 2008.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut