El Voltregà, un rival molt complicat

El Voltregà, un rival molt complicat

Els blaugranes visiten aquest dissabte, 20h, la pista del quart classificat a l’OK Lliga Els de Sant Hipòlit ja sumen 29 punts i es troben en un gran moment de forma

El Barça de Ricard Muñoz visita aquest dissabte el Pavelló Municipal ‘Victorià Oliveras de la Riva’ amb el gran objectiu de sumar la 18a victòria en 19 partits. Però no serà gens fàcil i menys contra un Voltregà que es troba en un gran moment de forma, de joc, i que té actualment 29 punts i és el quart classificat de l’OK Lliga. Per tant, no val a badar en una pista que és de les més complicades de la Lliga, ja que els locals han sumat 19 dels 29 punts que tenen.

L’equip

Ha marcat un total de 60 gols en 18 partits i n’ha rebut 48, fet que el converteix en la segona millor defensa de la Lliga, empatat amb el Liceo. Està entrenat per Ricard Ares i els seus jugadors més incisius de cara a porteria són Álex Rodríguez, amb 16 gols, i Dani Rodríguez i Eric Vargas amb 9 gols cadascú. Es tracta d’un equip polivalent i el gol està repartit a l’equip de Sant Hipòlit, ja que cada jornada pot sobresortir un jugador diferent.

Forts a casa

Ha disputat un total de 8 partits al seu pavelló, al Victorià Oliveras de la Riva, dels quals n0ha guanyat 6, n’ha empatat un i n’ha perdut un altre. Per tant, ha sumat 19 dels 29 punts que ha sumat fins ara al seu feu, on es fa fort i es molt difícil de batre. A més, rep molt pocs gols, un total de 18 en 9 partits i ha marcat 36, una mitjana de 4,5 gols a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut