A partir de la petició 129, cap a San Mamés

A partir de la petició 129, cap a San Mamés

S’han sortejat les 414 entrades que el Club disposa per als socis per al partit de Lliga al camp de l’Athletic Club

Aquest dimecres al matí ha tingut lloc a les oficines del FC Barcelona el sorteig davant de notari de les 414 entrades que el Club disposa per als seus socis per a l’Athletic Club-Barça de Lliga, que es jugarà el diumenge 8 de febrer a les 21 hores. El número de tall ha estat el 129. A partir d'aquesta petició es començaran a repartir les entrades disponibles fins a la 119 (De la 129 a la 187 i de la 1 a la 119).

Dimarts al vespre es va tancar el procés de sol·licitud en què 441 socis van demanar entrades a través de 187 peticions.

Recordem que el FC Barcelona disposava per a aquest partit d’un total de 610 entrades, el 85% repartides entre els socis (414) i les penyes (104). I la resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i els patrocinadors.

A partir d’aquest mateix dimecres, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per fer el cobrament final de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades. Recordem que en el moment de fer la sol·licitud el Club va cobrar 40 euros en concepte de ‘reserva’, i en el moment de recollir l’entrada es podrà triar entre les categories dels preus existents i disponibles que hi hagi, havent de pagar, al seu cas, la diferència entre el preu final de l’entrada escollida i l’import ja abonat en concepte de ‘reserva’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut