Duel blaugrana a semifinals del Mundial d’handbol

Pérez de Vargas, Tomás, Viran i Entrerríos jugaran contra Sorhaindo i Karabatic a semifinals; Saric fa de Qatar semifinalista

Set jugadors del FC Barcelona d’handbol disputaran les semifinals del Mundial d’handbol. La gran sorpresa ha estat Qatar, que, gràcies a l’actuació de Saric, ha doblegat Alemanya i ha classificat el seu equip. Per la seva banda, un gol de Joan Cañellas al darrer segon ha donat el pas a Espanya per sobre de la Dinamarca de Noddesbo

Saric porta Qatar a semifinals

La primera part del partit va ser dominada per Qatar, amb Danjel Saric a la porteria. Els locals, fidels al seu estil sobri, van superar en tots els aspectes del joc Alemanya i marxaven al descans amb un sorprenent però merescut 18 a 14.

A la segona part Qatar aguantava l’escomesa inicial d’Alemanya i es mantenia per davant en el marcador. A manca de cinc minuts per a la fi del partit, 25 a 23 per a Qatar i tot per decidir. Saric, amb dues aturades, amb 26 a 24 en el marcador al darrer minut del partit, portava Qatar a semifinals i aconseguia ser, de nou, MVP del partit. Qatar jugarà les semifinals davant Polònia.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Qatar – Alemanya.

Els blaugranes d’Espanya s’emporten el cara o creu

La igualtat entre Espanya i Dinamarca ha estat la tònica dels primers 30 minuts. Espanya, amb Pérez de Vargas, Morros, Tomás i Entrerríos sobre la pista, treballa sobre el seu joc col·lectiu, mentre que Dinamarca feia brillar el seu temps. Al descans, 11 a 11.

Amb Jesper Noddesbo a l’atac danès s’iniciava la segona part. Una segona part en què durant els primers 15 minuts la igualtat es mantenia amb un 18 a 19 per a Espanya. El duel entre Gonzalo Pérez de Vargas i Hansen  era un dels punts d’atracció d’un partit vibrant.

L’emoció s’ha mantingut fins al final. El partit entrava empatat a 23 al darrer minut. Un gol de Valero Rivera posava Espanya un gol per davant. Rèplica, en forma de gol, de Larsen i 19 segons per jugar. L’exblaugrana Cañellas, amb un xut, ha decidit el partit per 25 a 24.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Espanya – Dinamarca.

França, per la via ràpida

En el partit de quarts la selecció francesa de Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo ha decidit la seva classificació a semifinals al primer temps. Un 1 a 7 inicial al minut 12, un 8 a 17 al minut 25 i un 10 a 18 al descans, tots favorables a França, demostraven la intensitat del joc francès.

Durant la segona part França ha volgut mantenir un ritme de joc còmode que li ha permès mantenir marge, 17 a 24, al minut 45. Però Eslovènia ha tret l’orgull i s’ha acostat a quatre gols al minut 50. Tot un miratge, dos gols seguits de França, li tornaven a donar distància fins al triomf final per 23 a 32.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Eslovènia – França.