Arriba el moment decisiu per als blaugranes a Doha

Arriba el moment decisiu per als blaugranes a Doha

Vuit jugadors del Barça cerquen el pas a les semifinals del Campionat del Món d’handbol

Dimecres és el dia dels quarts de final a Doha. Els vuit blaugranes participants es dividiran en tres partits per fer el salt a l’eliminatòria que donarà accés a la lluita per les medalles. Un duel entre blaugranes, Espanya-Dinamarca, França, amb Sorhaindo i Karabatic, i Qatar amb Saric, busquen el seu lloc per obtenir metalls.

Duel fratricida entre blaugranes

L’Espanya- Dinamarca és un partit carregat de barcelonistes i d'història. Cinc blaugranes es veuran les cares per obtenir un lloc a semifinals. Tomás, Entrerríos, Morros i Pérez de Vargas tindran davant el seu company Noddesbo, en un partit clàssic de l’handbol europeu.

Ahir dimarts feia exactament dos anys que set blaugranes amb Espanya es proclamaven campions del món amb Espanya superant Noddesbo per 35 a 19 a la final del Sant Jordi. Noddesbo i els seus es van prendre una ‘revenja’ en superar Espanya per 31 a 28, a la segona fase de l’Europeu 2014.

Amb aquestes dades i amb tot obert, cinc blaugranes sortiran a la pista del Lusahil Arena de Doha a buscar un lloc a semifinals a costa d’un o de quatre companys d’equip.

Karabatic i Sorhaindo, amb pas ferm

França ha mostrat un joc sobri i contundent durant aquest mundial. Amb Karabatic movent les peces de l’atac francès, i aportant molts minuts en defensa, i Sorhaindo fent-se seva posició de pivot, els ‘bleus’ són favorits en el seu partit de quarts.

Davant es trobaran la selecció d’Eslovènia, que havia perdut a la primera fase amb Qatar i Espanya i que ara arriba a quarts en superar la Macedònia del blaugrana Kiril Lazarov.

Els francesos són favorits per superar aquesta fase i també són una de les seleccions cridades a lluitar per l’or. Karabatic i Sorhaindo són homes clau en els esquemes d’Onesta, com s’ha demostrat al llarg del Mundial.

Saric vol fer saltar la sorpresa

Qatar té un creuament de quarts amb Alemanya, la selecció que més en forma s’ha mostrat en aquest Mundial. Saric i els seus companys estan fent història, ja que cap equip asiàtic ha arribat tan lluny en un Mundial.

Danjel Saric és un dels homes de confiança de l’entrenador de Qatar i exentrenador blaugrana Valero Rivera. La seva actuació l’està portant a ser el cinquè millor porter d’aquest Campionat del Món.

Amb tot fet, Saric i els seus juguen sense la pressió d’Alemanya, que intenta recuperar el domini de l’handbol mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut