El bàsquet en cadira de rodes es manté líder gràcies a la victòria a la pròrroga (54-42)

Forçada victòria a la pròrroga que permet mantenir el liderat

L’UNES Barça va aconseguir una agònica victòria davant de l’Ademi Tenerife, tercer classificat, després de guanyar a la pròrroga.

Els blaugranes van començar el partit amb un lleuger avantatge, tot i que fallaven molts tirs oberts, tònica que es va fer evident durant els 40 minuts de joc. El marcador de 8-4 després del primer quart evidenciava els errors de tots dos equips. Al segon quart els tinerfenys van pressionar en defensa i van provocar molts desajustos defensius als blaugranes, que no podien reaccionar a la bona defensa visitant i van acabar el període amb un desavantatge de 16-22.

Segona part amb la mateixa tònica

A la represa els errors en el tir van continuar sent massa habituals i van fallar cistelles fàcils. A més, l’escassa circulació de pilota i la precipitació en atac no van permetre capgirar el marcador, tot i que es van retallar les diferències (26-29). Però a l’últim quart la pressió en tota la pista que tants bons resultats ha portat aquest any va fer efecte. L’UNES Barça es va avançar al marcador per dos punts quan quedaven només 14 segons. Els blaugranes van evitar el triple que els hauria condemnat, però van permetre una cistella de dos que va portar el matx a la pròrroga.

Tot es decideix a la pròrroga

Al temps extra la situació va canviar totalment i la bona defensa i la millora en l’encert en els llançaments van permetre agafar una diferència suficient al marcador per evitar la sorpresa i la primera derrota a casa. El resultat final de 54-42 va ser just pel que es va veure a la pista.