Local

Al Victorià Oliveras de la Riva s’escapen pocs punts

En el pavelló municipal de Sant Hipòlit de Voltregà s’han disputat un total de 24 punts i els locals n’han guanyat 19 Només han rebut 18 dels 48 gols que han encaixat a la seva pista

El Barça d’hoquei patins no tindrà una visita gens fàcil aquest dissabte a Voltregà. Per l’entitat del rival, per la història, i perquè a casa seva és un equip molt sòlid, molt decidit i que està aconseguint uns grans resultats a la seva pista. Quins resultats ha obtingut en els 8 partits que ha disputat a casa seva fins ara? Els repassem.

A la 1a jornada de l’OK Lliga va rebre el Lleida i va debutar amb empat (1-1). Posteriorment, a la jornada 3, l’Igualada va visitar Sant Hipòlit i els locals van vèncer per un clar 6-3. Contra el Reus, un rival directe en les places capdavanteres, va vèncer per 2-1 a la jornada 5, mentre que la primera derrota a casa, i única fins ara, va ser a la jornada 7 contra el gran rival: el CP Vic (1-2).

Des d’aleshores ha encadenat quatre victòries consecutives a casa seva. El 6-3 contra el Mataró de la jornada 9, una golejada per 9-2 contra el Calafell en l’onzena jornada i també ha superat el Manlleu per 5-1 la jornada 14 i en l’últim partit a casa seva, contra l’Alcoi, van superar els d’Alacant per 3-2.

Això vol dir que els homes que entrena Ricard Ares han sumat sis victòries i un empat en vuit partits jugats al Victòrià Oliveras de la Riva. O el que és el mateix, han aconseguit 19 punts de 24 possibles i han aconseguit 36 gols a favor a casa i tan sols n’ha rebut 18.

Més notícies aquí