Al Victorià Oliveras de la Riva s’escapen pocs punts

Al Victorià Oliveras de la Riva s’escapen pocs punts

En el pavelló municipal de Sant Hipòlit de Voltregà s’han disputat un total de 24 punts i els locals n’han guanyat 19 Només han rebut 18 dels 48 gols que han encaixat a la seva pista

El Barça d’hoquei patins no tindrà una visita gens fàcil aquest dissabte a Voltregà. Per l’entitat del rival, per la història, i perquè a casa seva és un equip molt sòlid, molt decidit i que està aconseguint uns grans resultats a la seva pista. Quins resultats ha obtingut en els 8 partits que ha disputat a casa seva fins ara? Els repassem.

A la 1a jornada de l’OK Lliga va rebre el Lleida i va debutar amb empat (1-1). Posteriorment, a la jornada 3, l’Igualada va visitar Sant Hipòlit i els locals van vèncer per un clar 6-3. Contra el Reus, un rival directe en les places capdavanteres, va vèncer per 2-1 a la jornada 5, mentre que la primera derrota a casa, i única fins ara, va ser a la jornada 7 contra el gran rival: el CP Vic (1-2).

Des d’aleshores ha encadenat quatre victòries consecutives a casa seva. El 6-3 contra el Mataró de la jornada 9, una golejada per 9-2 contra el Calafell en l’onzena jornada i també ha superat el Manlleu per 5-1 la jornada 14 i en l’últim partit a casa seva, contra l’Alcoi, van superar els d’Alacant per 3-2.

Això vol dir que els homes que entrena Ricard Ares han sumat sis victòries i un empat en vuit partits jugats al Victòrià Oliveras de la Riva. O el que és el mateix, han aconseguit 19 punts de 24 possibles i han aconseguit 36 gols a favor a casa i tan sols n’ha rebut 18.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut