Sergio Lozano, Pitxitxi culer

Sergio Lozano, Pitxitxi culer

El madrileny ja ha fet 21 gols en Lliga i un total de 31 en totes les competicions

L’ala madrileny del FC Barcelona ha tornat als registres anotadors que l’han caracteritzat en la seva estada al FC Barcelona. La jornada passada davant del Palma Futsal va anotar dos gols que van permetre, juntament amb les dues dianes de Dyego, emportar-se els tres punts cap a Barcelona.

Olfacte golejador

Si una cosa ha caracteritzat Lozano tots aquests anys ha estat el gol. Aquesta temporada ja ha marcat 21 gols en Lliga, set a la Copa del Rei i tres a l’Elite Round de la UEFA, i en totalitza 31. A més, aquesta temporada ja ha fet tres hat-tricks, dos en Lliga contra el Burela i l’Uruguai Tenerife i un en Copa del Rei davant del Mosteiro Bembrive. Amb aquests registres s’ha convertit en el jugador que més hat-tricks ha fet en la història del FC Barcelona, amb deu, i a més ha marcat dues vegades un pòquer amb quatre gols.

El pitjor any com a blaugrana

La temporada passada va patir una lesió al genoll que el va tenir apartat de les pistes durant gairebé dos mesos i mai va trobar la continuïtat en el joc que sempre l’ha caracteritzat. Només va fer 29 gols dividits en 22 a la Lliga, tres a la Copa del Rei, tres a la Supercopa i un a la Final a Quatre de la UEFA.

Consolidat a l’equip

La temporada 2012/13 va ser la de la seva consolidació a l’equip. Va tornar a ser el millor golejador de l’equip de Marc Carmona després que el blaugrana anotés 35 gols en Lliga, vuit en Copa del Rei, dos a la Copa d’Espanya, sis a la UEFA i un a la Supercopa.

Any de rècord

El primer any de Lozano al Barça va ser senzillament espectacular. El blaugrana va fer més gols que ningú i en va totalitzar 55 repartits en 43 a la LNFS entre Lliga Regular i play-off, quatre a la Copa del Rei, cinc a la Copa d’Espanya i tres a la competició europea. El madrileny va ser una referència en atac després de la seva incorporació a la plantilla del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut