L’opinió dels semifinalistes blaugrana del Mundial d’handbol

L’opinió dels semifinalistes blaugrana del Mundial d’handbol

Els set jugadors blaugrana expliquen com afronten el repte de l’inici de la lluita per les medalles

Dijous al matí era el dia de descans entre els quarts de final i les semifinals del campionat del món d’handbol. Els set blaugranes classificats per a semifinals tenien un matí dedicat a l’atenció als mitjans informatius. En aquesta estona han explicat com afronten la fase final de la competició.

Danjel Saric

“A quarts vam fer història. Som capaços de fer l’handbol que vam mostrar. Demà espera Polònia, i òbviament lluitarem per la victòria”.

“Que hi hagi set blaugranes demostra el nivell del nostre equip, i n'estic molt orgullós. Que els meus companys tinguin molta sort a les semifinals”.

Nikola Karabatic

“Per a mi és molt especial jugar davant quatre companys del Barça. Juguem tot l’any junts, intentem guanyar títols i jugar bé”.

“Són els meus amics i demà ens enfrontarem en un dels partits més importants de les nostres carreres. Així és l’esport. Serà dur i difícil de jugar. Tinc ganes que comenci el partit”.

Víctor Tomás

“Sempre és difícil jugar contra dos jugadors que coneixem tan bé i que són tan bons com Karabatic i Sorhaindo, però en aquest tipus de partits no existeixen els amics i farem el possible per guanyar-los”.

Raúl Entrerríos

“Hem arribat al lloc on volíem. En els darrers campionats sempre hem assolit semifinals i n'estem molt orgullosos. Tenim la màxima concentració i som conscients de la dificultat de França”.

“És bonic enfrontar-se a companys i és gratificant. Sabem tot el que poden arribar a fer sobre la pista i els tenim molt de respecte ja que són grans jugadors”.

Cedric Sorhaindo

“Per a mi és molt especial jugar davant Espanya, ja que és el lloc on estic fa anys. Tinc molts amics allà. Solen ser partits molts durs que decideixen els detalls. Cal tenir menys errades que ells”.

“Conec els meus companys del Barça i ells em coneixen també a mi, i estic molt content de poder-me trobar amb els millors sobre la pista”.

Gonzalo Pérez de Vargas

“Estar a semifinals era l’objectiu marcat. Amb França pot passar qualsevol cosa, si volem revalidar el títol hem de guanyar els millors”.

“Durant el torneig et trobes molts companys del Barça. Aquest és un al·licient més, trobar-nos Karabatic i Sorhaindo. Podem fer bromes abans del partit, però quan t’hi poses no penses si juga amb tu o no. No hi ha amics durant el partit”.

Viran Morros

“Hem assolit l’objectiu de ser a semifinals i jugant bon handbol. Ara no parem aquí, juguem contra França i serà molt complicat”.

“Sempre és especial trobar-se a la defensa amb Sorhaindo i Karbatic. Ens coneixem molt, fa molt temps que ens entrenem i juguem junts i són bona gent. Demà durant 60 minuts deixaran de ser els meus amics per ser els meus rivals”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut