L’equip d’atletisme disputa la Copa del Rei i de la Reina a Sant Sebastià

La temporada passada l’equip masculí va acabar primer, i el femení, tercer

Els equips d’atletisme masculí i femení del FC Barcelona participaran dissabte 31 de gener en la Copa del Rei i de la Reina en pista coberta a Sant Sebastià

Volen revalidar el títol de la temporada passada

L’equip masculí va guanyar la Copa del Rei la temporada passada en l’edició que es va celebrar a València. Aquest any els atletes blaugrana viatgen a Sant Sebastià per tal de revalidar el títol. Ángel David Rodríguezl, en 60 metres; Jackson Quiñónez, en 60 metres tanques; Manuel Olmedo, en 800 metres; Ilias Fifa, en 3.000 metres; Dídac Salas, en perxa, i Carlos Tobalina, en llançament de pes, són els màxims favorits per guanyar les seves proves respectives. Però com que es tracta d’una prova per equips, la suma dels resultats de tots els atletes farà que l’equip opti a tornar a ser campió.

L’equip femení

Per la seva banda, les noies van acabar terceres la temporada passada. L’objectiu serà millorar aquesta posició, i el València serà un dels màxims rivals. Les atletes culers que tenen més opcions de guanyar les seves proves respectives són Cristina Lara, en els 60 metres; Caridad Jiménez, en els 60 metres tanques, i Esther Guerrero, en els 800.