Saric, Sorhaindo i Karabatic a la final del Mundial

Tomás, Morros, Entrerríos i Pérez de Vargas jugaran el tercer i el quart lloc davant de Polònia

El porter del FC Barcelona Danjel Saric jugarà la final del Mundial. Amb ell i amb un home que té el nom escrit a la història del FC Barcelona, l’entrenador Valero Rivera, Qatar serà finalista. Rivera va guanyar el títol l’any 2013 amb Espanya i ara ha portat Qatar a la seva primera final. Saric tindrà al davant dos companys blaugrana com són Sorhaindo i Karabatic.

Karabatic i Sorhaindo s’emporten el duel blaugrana

Els blaugranes han pres protagonisme a l’inici del partit: cinc d’ells sobre la pista i Nikola Karabatic liderant l’atac francès. França dominava per 6 a 8 al minut 10, i Viran Morros lluïa una vena al cap fruit d’un cop. França, amb Karabatic i Cedric Sorhaindo en atac i defensa, ampliava la diferència: 7-12 al minut 15.

S’arribava al descans amb un 14-18 favorable a França. Espanya s’acostava als primers 9 minuts del segon temps amb 18 a 19. La defensa espanyola funcionava i Gonzalo Pérez de Vargas aturava. Al minut 45, 18 a 20 per a França amb una gran actuació d’Omeyer.

Liderant l’atac Raúl Entrerríos, un gol de Víctor Tomás posava el 21 a 22 en el marcador a manca de 10 minuts, però de nou la figura del porter del PSG impedia l’empat espanyol. Un gol de Porte, 22-25, a manca d’un minut deixava sentenciada la classificació de França (22-26) per a la final davant Qatar. Espanya jugarà el tercer i el quart lloc davant Polònia.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Espanya –França.

Saric, un MVP clau

Danjel Saric ha entrat a la pista al minut 10 de la primera part, ovacionat pel públic local, amb un resultat favorable a Polònia de 7 a 5. La presència del blaugrana a la porteria feia efecte i Qatar s’avançava en el marcador per 11 a 12 al minut 23.

L’efectivitat ofensiva dels homes de Valero Rivera i l’encert del porter del Barça d’handbol portaven Qatar a dominar el marcador per 16 a 13 al descans. Quatre aturades de Saric i l’efectivitat ofensiva dels seus posaven el 21 a 16 en el marcador per a Qatar al minut 40.

A manca de cinc minuts per a la fi del partit Qatar dominava Polònia per tres gols. Els europeus no podien recuperar i Saric i Qatar esdevenien finalistes (31-29). A més, per quarta vegada el blaugrana era escollit MVP del partit.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Polònia-Qatar.

Noddesbo jugarà el cinquè i el sisè lloc

Jesper Noddesbo i els seus companys han tret l’orgull i la qualitat després de la derrota davant els seus quatre companys blaugrana d’Espanya a quarts, i s’han imposat a Eslovènia per 36 a 33.

Ara Noddesbo lluitarà amb Croàcia per obtenir la cinquena plaça de la 24è edició del Mundial d’handbol. Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Dinamarca - Eslovènia.