Carmona vol continuar en la bona línia de joc

Carmona vol continuar en la bona línia de joc

La setmana passada, els navarresos van perdre per 0-9 davant de l’Inter Movistar

Marc Carmona i els seus jugadors han fet l’últim entrenament per preparar el partit davant del Magna Navarra al nou pavelló de la Ciutat Esportiva. Abans de començar aquesta sessió, el tècnic i Rafa Usín, exjugador dels navarresos, han parlat amb els mitjans de comunicació.

Bona línia culer

Preguntat sobre l’estat de l’equip, Carmona ha declarat: “L’equip està bé, vam venir satisfets amb el resultat de Palma. Conscients que en algunes fases del partit no vam estar del tot bé, però vam competir bé”. I és que el resultat de l’última jornada, aconseguit en una pista complicada, ha de servir als blaugranes per afrontar els propers enfrontaments. “L’objectiu és defensar la primera plaça, que està tan igualada. Juguem a casa, així que intentarem fer un bon partit i emportar-nos els tres punts”, ha afirmat l’entrenador.

Partits diferents

Els navarresos del Magna Navarra es van veure les cares la jornada passada davant de l’Inter Movistar a la seva pista a Pamplona. El resultat va ser de 0-9 favorable als madrilenys, però tant Marc Carmona com Usín pensen que no té res a veure amb el potencial dels navarresos. “No m’agrada el resultat de la setmana passada, són resultats d’aquests que als entrenadors ens serveixen per pressionar l’equip durant la setmana i hauria preferit que no s’hagués produït aquest resultat”, ha comentat el preparador blaugrana. Per la seva banda, Usín ha afirmat: “És un equip que ve de perdre contra l’Inter per 0-9, però no ens podrem relaxar perquè és un equip molt competitiu, voldran demostrar que allò va ser un error i ens ho posaran molt complicat. Serà un partit molt igualat”.

Retrobament especial

Rafa Usín es veurà les cares amb jugadors que fins a la temporada passada eren els seus companys. El madrileny va jugar set temporades a Pamplona, i tot i que ja va jugar el partit de la primera volta contra ells, reconeix que els sentiments seran especials: “És un partit bonic, tornar a retrobar-me amb amics, amb jugadors amb els quals he compartit vestidor durant molt de temps i és un partit destacat en el calendari”.

Dues baixes per cadascú

Tant el Barça com el Magna Navarra no podran comptar amb dos jugadors importants en els seus esquemes. Jesús Aicardo va veure la targeta vermella al partit de Palma i ha estat sancionat amb un partit. Per banda navarresa, el tècnic Imanol Arregui no podrà alinear a Jesulito. “Jesulito és un jugador important per a ells perquè està jugant a un bon nivell, que té un bon un contra un, molt bona passada, per a ells és una baixa important”, ha reconegut Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut