FC Barcelona – Magna Navarra: Sense confiances al Palau

FC Barcelona – Magna Navarra: Sense confiances al Palau

Al partit de la primera volta els blaugranes van guanyar per 2-6 amb hat-trick de Bateria

El FC Barcelona rep aquest dissabte el Magna Navarra al Palau Blaugrana (16.15 h, Esport3 i Barça TV) en la que serà la 20a jornada de Lliga. Els homes de Marc Carmona volen mantenir el lideratge de la competició, i per fer-ho possible cal superar l’equip navarrès. A més, és una gran oportunitat per agafar confiança per afrontar la semifinal de la Copa del Rei contra l’Inter Movistar dimarts al Palau (21.15 h).

Els blaugranes porten una bona línia de joc a la Lliga que els ha permès encapçalar la classificació de la LNFS. El Barça sap que no pot perdre punts ja que els seus perseguidors, l’Inter i ElPozo Múrcia, estan únicament a un sol punt.

Els pilars navarresos

Javier Eseverri, tanca del Magna Navarra, és el pilar i l’ànima de l’equip. A més, és el màxim golejador del seu conjunt amb 14 gols. El segueix un altre tanca, Marc Tolrà, amb nou dianes. Tolrà està cedit des de la temporada passada a l’equip que dirigeix Imanol Arregui pel FC Barcelona, i el jove jugador està aprofitant aquesta oportunitat per agafar l’experiència necessària. Cal recordar que el Xota, que actualment és el setè classificat amb 30 punts, és un dels històrics de la competició, i va arribar a la final de la Lliga el curs 2009/10.

El precedent d’aquest any

Tots dos equips ja es van veure a la primera volta en el partit disputat a Pamplona. En aquella ocasió els blaugranes van vèncer per 2-6 i Bateria va fer un hat-trick, mentre que Saad va marcar dos gols. L’altra diana culer va córrer a càrrec de Lozano. Va ser la primera vegada que Rafa Usín tornava a la seva antiga pista i la seva antiga afició li va retre un homenatge abans de començar el partit.

Les baixes culers

El FC Barcelona estarà una altra setmana sense poder comptar amb el porter Cristian, que continua recuperant-se de l’operació al genoll de fa quatre setmanes. A més, Aicardo, que va veure la targeta vermella directa la passada jornada a la pista del Palma Futsal, va ser sancionat amb un partit i tampoc no podrà ajudar els seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut