Tomic, MVP de la jornada de l’Eurolliga

Tomic, MVP de la jornada de l’Eurolliga

El pivot croat va firmar una actuació sublim en la còmoda victòria contra el Zalgiris, en què va aconseguir fins a 34 punts de valoració

Ante Tomic ha estat designat MVP de la cinquena jornada del Top-16 de l’Eurolliga, després de la seva gran actuació en la bona victòria del Barça contra el Zalgiris (89-72) al Palau Blaugrana. En els 24 minuts que va estar sobre la pista, el pivot croat va liderar l’equip en quasi totes les facetes del joc: va fer 16 punts (6 de 7 en tirs de dos i 4 de 4 en tirs lliures), nou rebots, cinc assistències i dos taps per acabar amb un 34 de valoració total.

La bona actuació del conjunt blaugrana contra el Zalgiris va fer possible que Tomic s’endugués el premi, i és que el croat s’ha imposat a Felipe Reyes, jugador del Reial Madrid, que va aconseguir 35 punts de valoració. Tot i així, com que els blancs van caure a la pista del Maccabi, el guardó ha anat a parar a mans de Tomic.

Aquest és el cinquè guardó de jugador més valuós de la jornada d’Eurolliga que guanya Ante Tomic durant la seva carrera, tots amb la samarreta del FC Barcelona. Abans ja n’havia guanyat dos la temporada 2012/13 i dos més la 2013/14. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut