Jesper Noddesbo finalitza en cinquè lloc del Mundial d’handbol

Dinamarca guanya Croàcia per 28 a 24 i s’adjudica la cinquena plaça de la competició

Un partit pel cinquè i el sisè lloc del Mundial que bé hauria pogut ser una semifinal o una final del campionat. Dues de les principals potències de l’handbol europeu es veien en un lloc que facilita l’accés al torneig per poder estar als JJOO de Rio.

Quatre minuts clau

Noddesbo i els seus han tingut quatre minuts clau a la primera part. Al minut 9 el partit es trobava empatat a 4 gols. Al minut 13, i amb un parcial de 0-4 favorable a Dinamarca, Jesper Noddesbo i els seus companys obtenien el 4 a 8 en el marcador.

Aquest avantatge l’han portat fins a la fi del primer temps amb 11 a 15, amb un gol de rosca marca de Noddesbo. A la segona part Dinamarca continuava dominant entre 3 i 5 gols i Croàcia intentava recuperar sense èxit. Només un 16-18 al minut 40 i un 24-26 al minut 53 han estat les aproximacions dels rivals de Noddesbo.

Finalment, Dinamarca s’ha imposat per 28 a 24 a Croàcia i finalitza en cinquè lloc del campionat. Aquí podeu consultar les estadístiques del partit Dinamarca - Croàcia.