Athletic Club – FC Barcelona, petició d’entrades a partir del 26 de gener

Athletic Club – FC Barcelona, petició d’entrades a partir del 26 de gener

Davant la gran demanda les entrades per aquest partit es sol•licitaran via formulari web

El Barça jugarà la Jornada 22 de la Lliga BBVA davant l’Athletic Club el proper dia 8 de febrer a les 21.00h. Davant la gran demanda d’entrades, les peticions es realitzaran via formulari web.

Entrades a partir del 26 de gener

Totes les penyes que vulguin desplaçar-se per a aquest partit, hauran de realitzar la sol·licitud via formulari web, que estarà disponible des del 26 de gener a les 10 h i fins al dia 27 a les 19 h. Hi haurà 104 entrades disponibles, el preu del qual es confirmarà el proper dimecres 28 de gener.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció de recollida o enviament de les entrades.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, i en el cas que fos necessari, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formathbilbao2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut