El Barça s'interessa pels afectats de la PB de Vilanova de la Barca

El Barça s'interessa pels afectats de la PB de Vilanova de la Barca

El directiu Pau Vilanova ha visitat els membres que estaven hospitalitzats després de patir una intoxicació per la mala combustió d’una caldera a la seu de la penya durant el partit de diumenge

El directiu de l’Àrea Social, responsable de Penyes, Pau Vilanova ha visitat els membres de la Penya Blaugrana de Vilanova de la Barca (Segrià) que estaven hospitalitzats a causa de la intoxicació per la mala combustió d’una caldera que van patir diumenge a la nit, a la seu d’aquesta penya barcelonista, mentre presenciaven el partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Vila-real.

Pau Vilanova s’ha interessat per l’estat dels onze pacients ingressats a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, entre ells el president de la Penya Blaugrana de Vilanova de la Barca, Ricard Roda. Els afectats els han posat en una càmera hiperbàrica que té aquest hospital i a primera hora de la tarda ja han rebut l’alta hospitalària.

La mala combustió que es va produir a la seu de la Penya Blaugrana de Vilanova de la Barca va afectar unes 30 persones, que van haver de ser atesos, en funció dels seus símptomes, a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i a l’Hospital Moisès Broggi.

Tots els membres de la Penya Blaugrana de Vilanova de la Barca afectats per aquesta intoxicació ja han estat donats d’alta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut