Local

'Disney On Ice’ amb descompte per a socis al Palau Sant Jordi

Representacions del 19 al 22 de febrer del 2015. 50% de descompte en la funció de l’estrena. El 15% i 10% de descompte per la compra de quatre i tres entrades, respectivament, per a la resta de funcions

Uneix-te a la celebració en la qual 65 inoblidables personatges de les 18 històries més entranyables de Disney cobraran vida a 'Disney On Ice 100 Anys de Màgia'. Deixa't captivar per l'autèntic Mickey Mouse, la irresistible Minnie Mouse, Goofy, l'ànec Donald, Pepito Grillo, Pinotxo i totes les princeses clàssiques de Disney. Emociona't amb els moments més commovedors d’'El Rei Lleó', 'Mulan', 'Buscant Nemo', 'Els Increïbles' i 'Toy Story' en un espectacle de patinatge ple de moments màgics de Disney que recordaràs per sempre.

*Promoció ‘Et convido’ 50% de descompte

Vàlid per a la funció de l'estrena, el 19 de febrer. Totes les zones excepte Seients Pista Platinum i Golden.

*Pack família 4 persones

Compra quatre entrades amb un 15% de descompte a la zona Donald, Goofy o Daisy. Vàlid per a totes les funcions excepte la funció de l'estrena, el 19 de febrer, i excepte Seients Pista Platinum i Golden.

*Pack família 3 persones

Compra tres entrades amb un 10% de descompte a la zona Donald, Goofy o Daisy. Vàlid per a totes les funcions excepte la funció de l'estrena, el 19 de febrer, i excepte Seients Pista Platinum i Golden.

*No vàlid per a zones de visibilitat reduïda. S'ha de seleccionar el descompte.

  • Els nens nascuts a partir de l'1 de gener del 2013 no necessiten comprar entrada, ja que no ocupen seient.
  • Els cotxets per a bebès hauran de dipositar-se obligatòriament a les consignes habilitades per l’organització.
  • Per motius de seguretat, està prohibit pujar a l'escenari o tocar qualsevol dels elements que el formen, inclosa la pista de gel.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant la compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://proticketing.com/promentrada_empreses/es_ES/entradas/evento/1247::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades 'on-line' es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Més notícies aquí