'Disney On Ice’ amb descompte per a socis al Palau Sant Jordi

'Disney On Ice’ amb descompte per a socis al Palau Sant Jordi

Representacions del 19 al 22 de febrer del 2015. 50% de descompte en la funció de l’estrena. El 15% i 10% de descompte per la compra de quatre i tres entrades, respectivament, per a la resta de funcions

Uneix-te a la celebració en la qual 65 inoblidables personatges de les 18 històries més entranyables de Disney cobraran vida a 'Disney On Ice 100 Anys de Màgia'. Deixa't captivar per l'autèntic Mickey Mouse, la irresistible Minnie Mouse, Goofy, l'ànec Donald, Pepito Grillo, Pinotxo i totes les princeses clàssiques de Disney. Emociona't amb els moments més commovedors d’'El Rei Lleó', 'Mulan', 'Buscant Nemo', 'Els Increïbles' i 'Toy Story' en un espectacle de patinatge ple de moments màgics de Disney que recordaràs per sempre.

*Promoció ‘Et convido’ 50% de descompte

Vàlid per a la funció de l'estrena, el 19 de febrer. Totes les zones excepte Seients Pista Platinum i Golden.

*Pack família 4 persones

Compra quatre entrades amb un 15% de descompte a la zona Donald, Goofy o Daisy. Vàlid per a totes les funcions excepte la funció de l'estrena, el 19 de febrer, i excepte Seients Pista Platinum i Golden.

*Pack família 3 persones

Compra tres entrades amb un 10% de descompte a la zona Donald, Goofy o Daisy. Vàlid per a totes les funcions excepte la funció de l'estrena, el 19 de febrer, i excepte Seients Pista Platinum i Golden.

*No vàlid per a zones de visibilitat reduïda. S'ha de seleccionar el descompte.

  • Els nens nascuts a partir de l'1 de gener del 2013 no necessiten comprar entrada, ja que no ocupen seient.
  • Els cotxets per a bebès hauran de dipositar-se obligatòriament a les consignes habilitades per l’organització.
  • Per motius de seguretat, està prohibit pujar a l'escenari o tocar qualsevol dels elements que el formen, inclosa la pista de gel.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant la compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://proticketing.com/promentrada_empreses/es_ES/entradas/evento/1247::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades 'on-line' es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut