Vendaval de gols al futbol base

El futbol base blaugrana ha marcat 84 gols durant el cap de setmana amb un balanç de 13 victòries, un empat i dues derrotes

JUVENIL B-VILA OLÍMPICA (4-1)

El Juvenil B de García Pimienta ha redreçat el rumb a la Lliga amb tres victòries consecutives. Amb aquesta golejada (4-1) al Vila Olímpica, els blaugranes continuen a un punt del segon classificat, el Girona, i a set del líder, l’Espanyol. El Barça no va donar opció al seu rival, que al minut 25 ja veia com perdia per 2-0. Matyas Tajti i Eric Montes van marcar els dos primers gols del partit, mentre que Cristian López va aconseguir el 2-1 al minut 59. La reacció del Barcelona va ser immediata, ja que Javier Ruiz, al 66, va fer el tercer. Javier Romero, a falta de 7 per al final, va establir el 4-1 definitiu.

GIRONA-CADET A (0-5)

Els nois de Quique Álvarez van aconseguir sumar els tres punts davant el Girona a domicili. Amb aquest triomf per 0-5 el Barça acumula la seva 11a victòria consecutiva, i és líder per davant de l’Espanyol per un punt. Els blaugranes van dominar el matx de principi a fi, van implantar el seu estil de joc i van fer circular la pilota, malgrat el vent. Tandasi Fombutu va marcar el primer al minut 6 i cap al meridià de la primera part va arribar el segon, obra d’Abel Ruiz. Els culers tancaven pràcticament el partit, sense deixar reaccionar els locals, amb un 0-4 al descans. Edgar Fernández va fer el seu doblet a la represa, que va sentenciar el matx de manera definitiva (0-5). Els golejadors blaugrana van ser Tandasi (2), Abel, Ramón i Edgar, que va completar el 0-5.

SALOU-CADET B (3-6)

El Cadet B de Franc Artiga continua el seu passeig triomfal en competició domèstica, de la qual és líder amb 42 punts, a 13 del segon classificat, La Floresta. El Barça, que només ha empatat un partit i compta la resta per victòries, ha vençut aquest cap de setmana el Salou (3-6) a domicili. Ricard Sánchez, al minut 6, va estrenar el marcador per als blaugranes, però Guillermo va empatar per als locals deu minuts després. Juan Miranda, amb quatre gols, i Lucas De Vega van tornar a posar per davant el Barça, que ja no va donar cap més opció al rival, tot i els tímids intents de remuntada.

INFANTIL A-SANT GABRIEL (6-1)

L’Infantil A es va poder refer de la derrota patida la setmana passada a camp del Segre després de golejar el Sant Gabriel (6-1). Els blaugranes continuen a deu punts de diferència del primer classificat, l’Espanyol, líder indiscutible de la categoria, que aquest cap de setmana també va golejar (6-0) el Vic Riuprimer. Nils Mortimer, amb un doblet, Konrad de la Fuente, Iván Bravo, Pablo Moreno i Antonio Jesús van ser els autors de la golejada.

INFANTIL B-NÀSTIC TARRAGONA (2-2)

Espectacular duel entre el líder de la categoria, el Nàstic, amb el segon classificat, l’Infantil B de Marcel Sans. Els blaugranes van desaprofitar l’opció de superar els tarragonins a la classificació, tan sols separats per un punt. El partit va enfrontar dos estils completament diferents, però igual d’efectius: la possessió davant del contracop. Suraj Moya va avançar els visitants al minut 5, però al quart d’hora de joc Antonio Roca va empatar el matx. Pablo Moreno, abans del descans, va marcar el segon que posava per davant el Barça, però Mario Rodríguez va empatar al minut 61. L’última mitja hora va ser un espectacle pur, amb ocasions repartides per a tots dos equips que van deixar una exhibició de Ramón, el porter del Nàstic.

NÀSTIC MANRESA-ALEVÍ A (0-6)

Nova golejada de l’Aleví A, aquest cop a Manresa contra el Nàstic (0-6). Els blaugranes continuen intractables a la Lliga, ja que sumen el ple de victòries (17 en 17 partits). Amb un joc impecable, els nens de Marc Serra van sortir endollats des del primer minut, moment en el qual Marc Pelaz va estrenar el marcador per al Barça. Entre Pelaz i Mamadou Bah, el Barcelona ja guanyava per 0-4 al minut 12 de partit, i exhibia una absoluta superioritat respecte del seu rival. Alejandro Balde i Eric Vega van ser els autors dels últims dos gols del partit.

ALEVÍ B-CERDANYOLA (6-2)

Després de la derrota (1-0) contra el Granollers, l’Aleví B va tenir l’oportunitat de refer-se amb una golejada (6-2) contra el Cerdanyola, el penúltim classificat a la Lliga. Els nens de Jordi Font, que continuen a quatre punts de l’Espanyol, el líder, van avançar-se en el marcador mitjançant Marcel Céspedes al minut 6 de partit. Mario Hervias va empatar per als visitants, però un minut després Nadir va fer el 2-1. Gabriel, Arnau i Marcel i Nadir de nou van completar la golejada per als locals.

ALEVÍ C-CUBELLES (8-0)

Gran victòria de l’Aleví C de Cristian Catena, líder indiscutible de la seva categoria amb 45 punts, a set del segon classificat, el Cornellà. Els blaugranes, que amb aquesta golejada superen la xifra dels 100 gols (106 en 15 partits) i continuen amb ple de victòries a la Lliga, aquest cap de setmana es van desfer del Cubelles, el qual van golejar per 8-0. Antonio Caravaca, amb dos gols, Diego Almeida, Aleix Garrido en dues ocasions, Adrià Capdevila, Iker Almena i Pau Segarra van ser els autors de l’àmplia golejada.

NÀSTIC MANRESA-ALEVÍ D (2-1)

Dolorosa derrota de l’Aleví D a camp del Nàstic Manresa, que comporta la pèrdua del liderat compartit amb el Cornellà. Els nens d’Òscar Jorquera, ara a tres punts del líder, no van poder sumar cap punt davant un rival que és setè a la classificació i que enllaçava alguns partits sense guanyar. Sergio Sandoval, al minut 17, avançava els locals; Alexandre Amate va empatar el matx a la mitja hora de joc, però Alex García, al 40, va marcar el gol de la victòria per al Nàstic Manresa.

SITGES-BENJAMÍ A (1-6)

El Benjamí A continua el seu passeig triomfal a la Lliga, i ja suma 17 victòries en 17 partits disputats. A 11 punts del segon classificat, aquest cap de setmana els nens de Sergi Milá visitaven el Sitges, el qual van golejar per 1-6. Arnau Gràcia va estrenar el marcador, ampliat per Iker Bravo en tan sols vuit minuts de joc. Markel Rodríguez va marcar l’1-2 per als locals un minut després, però Pau Ortega, Tomàs Carbonell en dues ocasions i Sergi Song van establir l’1-6 definitiu.

BENJAMÍ B-CAN RULL (2-0)

Bona victòria del Benjamí B contra el Can Rull (2-0). Els nens de Jordi Pérez van deixar el partit encarrilat al minut 2 amb un gol de Roger Coll. Izan Sánchez, al 36, va fer el segon, que va deixar sentenciat el matx a favor dels blaugranes. Amb aquest resultat, el Benjamí B continua segon a només 4 punts de l’Espanyol, el líder de la categoria amb 49 punts.

VILA OLÍMPICA-BENJAMÍ C (0-2)

Gran victòria del Benjamí C al camp del Vila Olímpica en un duel en què estava en joc el liderat. Si guanyaven els locals, es posaven líders. Però els nois d’Òscar Hernández no van donar opció al seu rival, ja que al minut 19 ja guanyaven per 0-2. Hector Fort i Jan Quiles van ser els autors dels dos gols del matx. Amb aquest resultat, el Benjamí C és més líder amb 43 punts, quatre per sobre del segon classificat, el Vila Olímpica.

BENJAMÍ D-JÀBAC I TERRASSA (2-0)

El Benjamí D continua el seu camí per intentar redreçar el seu rumb a la Lliga, en què és tercer classificat a 10 punts del segon i a 12 del primer. Amb una ratxa molt irregular (l’equip ha patit dues derrotes en els últims quatre partits), els nens d’Albert Puig es van retrobar amb la seva bona versió amb una victòria contra el Jàbac i Terrassa (2-0). Dos gols de Marc Rodríguez en tan sols tres minuts van sentenciar el partit a favor dels blaugranes, molt més efectius que en ocasions anteriors.

PREBENJAMÍ-SANT ANDREU (1-3)

Els més petits van trencar una bona ratxa de victòries consecutives amb una derrota contra el Sant Andreu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I això que els nens de David Sánchez es van avançar en el marcador mitjançant Marc Bernat sobre el quart d’hora de joc, però Yasin, Jan i Gerard van remuntar per als visitants. Amb aquest resultat, el Barça perd la segona posició en benefici del Júpiter, que no va fallar en el seu compromís contra l’Europa, el quart classificat.

FEMENÍ B-LLORET (5-0)

Bona victòria de les noies de Jordi Ventura, que han golejat (5-0) el penúltim classificat, el Lloret. Les blaugranes van dominar de principi a fi contra un rival molt tancat però sense gaire brillantor. Una passada filtrada va deixar sola Carla per fer el primer, i Aitana va fer el segon de penal. Amb el 2-0 es va arribar al descans, i a la represa el Barça va tancar la golejada mitjançant Andrea, Puiggròs i Aitana, de nou.

PUBILLA CASAS-FEMENÍ JUV/CADET (0-5)

Nova golejada del Femení Juvenil-Cadet, que en aquesta Lliga compta els seus partits per victòries. Líder amb 45 punts a 9 del segon classificat, l’Espanyol, el Barça va golejar 0-5 el Pubilla Casas a domicili. Practicant el seu joc habitual, Berta Pujades va avançar les blaugranes al minut 5. Laia Muñoz, amb un hat-trick, i Berta de nou van tancar la victòria a favor de l’equip dirigit per Zoe García, intractable durant tota la temporada.

VILADECANS-FEMENÍ INF/ALEVÍ (0-16)

Nova golejada del Femení Infantil-Aleví a la Lliga, aquest cop contra el penúltim classificat, el Viladecans, a domicili (0-16). Amb aquesta victòria, les nenes d’Albert Tausté han superat la xifra dels 200 gols (213 en 15 partits, una mitjana de més de 14 gols per partit), i continuen líders a cinc punts de l’Espanyol. Claudia Pina amb un pòquer de gols, Ainhoa Marín amb un hat-trick, Bruna Vilamala, Yaiza Navarro i Sonia del Mar amb un doblet cadascuna, i Marta Ortiz, Nuria Marin i Viktoria Adrianova van marcar els gols de l’àmplia golejada del Barça al Viladecans.