Ricard Muñoz: “Queden 11 finals i el Manlleu és la primera”

Ricard Muñoz: “Queden 11 finals i el Manlleu és la primera”

El tècnic blaugrana destaca que l’equip osonenc jugarà sense complexos i que “qualsevol relliscada pot ser important” “Depenem de nosaltres mateixos i si seguim fent la feina com fins ara de ben segur que les coses sortiran bé”, comenta Reinaldo García

Ricard Muñoz i Reinaldo García han atès els mitjans informatius aquest dilluns com a prèvia del partit que aquest dimarts enfronta el Barça amb el Manlleu al Palau Blaugrana (18.15 h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat). “Tant de bo ens ajudi el públic, l’OK Lliga està molt igualada i nosaltres hem de fer bé la feina. Venim d’una derrota i serà important superar-ho”, ha comentat el tècnic blaugrana, que ha destacat que s’ha d’aprendre de les derrotes: “Hem de treure conclusions crítiques de les derrotes i també de les victòries. No vam tenir encert a Sant Hipòlit, aquesta petita falta de sort i encert no ens va fer guanyar. Estem en bona línia, que és la correcta”.

Pel que fa al rival, el Manlleu de Quim López, Ricard Muñoz explica que des del vestidor es respecta al màxim l’equip osonenc: “No ens podem fixar en la classificació del Manlleu. Són equips que vénen sense complexos, amb precaucions també, i tenen una motivació extra. Respectem tots els equips per igual i ells s’estan jugant la permanència i haurem de treballar molt”. Finalment, Muñoz ha dit que “el Liceo està molt sòlid durant tota la temporada i qualsevol relliscada pot ser important". "Ens queden 11 finals -ha afegit- i la primera és el Manlleu”.

Reinaldo, optimista

“Depenem de nosaltres mateixos, com estàvem fent i de ben segur que les coses sortiran bé. Demà és un gran dia poliesportiu al Palau, hi ha dos partits i espero que la gent vingui primer a veure’ns i després es quedin a veure el futbol sala i tant de bo visquin una remuntada”, ha comentat un Reinaldo García que sap que no serà fàcil contra el Manlleu: “Venim de perdre i encarem cada partit com si fos l’últim, hem de sortir amb les millors armes i guanyar el partit contra el Manlleu, que segur que ens complicarà les coses”.

“Hem de treballar les coses que no vam fer bé i de ben segur que tornarem al camí del triomf”, ha dit Reinaldo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut