El Palau necessita una remuntada

El Barça de futbol sala viurà per primera vegada una remuntada al Palau

Per primera vegada a la història de la secció de futbol sala, l’equip haurà de remuntar un partit. Dimarts a partir de les 21.15 h (Esport3 i Barça TV) els blaugranes es jugaran el pas a la final de la Copa del Rei davant dels seus aficionats.

En el partit d’anada disputat a Alcalá de Henares, els jugadors de Marc Carmona van perdre per 4-2 i el Barça haurà de fer valer el valor doble dels gols marcats fora de casa, o bé guanyar per més de dos gols. Un marcador amb el mateix resultat que a l’anada, portaria el partit a la pròrroga, mentre que si el resultat del partit és superior al 4-2, però mantenint l’avantatge dels dos gols, decantaria la balança cap a l’Inter Movistar.

El Palau serà clau

Els aficionats del Palau veuran per primera vegada en un partit de futbol sala com el seu suport és fonamental. Les seccions de bàsquet, handbol i hoquei patins han vist en nombroses ocasions com el Palau ha aixecat eliminatòries que semblaven perdudes de bon principi. Ara és l’hora que el futbol sala visqui una nit màgica amb el públic incondicional que acompanya la secció des de fa molts anys.

Sense obsessions

A la prèvia, Marc Carmona va demanar de no tornar-se bojos amb la idea de remuntar. El partit dura 40 minuts i probablement no es resoldrà fins al tram final d’aquest. “Hem d’intentar guanyar el partit i els últims cinc o deu minuts hem de veure si la diferència que portem o que no portem és tan important com haver de canviar un guió d’un partit de Lliga”, va assegurar a la prèvia el preparador culer.

Bateria, primer xoc contra un exequip

Bateria va ser fitxat a l’estiu passat de l’Inter Movistar i en els dos enfrontaments entre el Barça i els madrilenys d’aquesta temporada, l’ala brasiler encara no ha pogut jugar. Bateria té marcat aquest partit a la seva agenda i després de no haver pogut ajudar els seus companys ni al partit de Lliga ni a l’anada de Copa, té unes ganes bàrbares de jugar aquest partit. Es dóna la circumstància que serà la primera vegada que el brasiler jugui contra un equip en què havia militat anteriorment. Això encara farà que el matx sigui més especial per a l’excel·lent jugador brasiler.

Amb tots menys Cristian i Aicardo

Marc Carmona podrà comptar amb tots els efectius del primer equip a excepció del porter Cristian, que continua recuperant-se de la lesió al genoll que es va produir ara fa unes setmanes. El tècnic culer ha descartat el gadità Jesus Aicardo, que no s’ha recuperat del tot de les molèsties que arrossega al genoll i ha preferit deixar-lo fora de la convocatòria.