El Barça d’handbol vol deixar enrere el Mundial

El Barça d’handbol vol deixar enrere el Mundial

Saric i Toni Rubiella valoren el partit de dimecres de Copa davant el Naturhouse La Rioja

Diumenge set blaugranes jugaven la final i el tercer i el quart lloc del Mundial. Sense temps ni per entrenar-se, dimecres a les 21 h, en directe per Esport3, els blaugranes afronten l’anada de quarts de final de Copa. Set barcelonistes, Tomás, Morros, Karabatic, Sorhaindo, Noddesbo, Entrerríos i Pérez de Vargas, no s'han entrenat avui, i demà estan convocats a les 19 h amb la resta de l’equip per afrontar el partit de Copa.

Un fet excepcional

El fet de jugar un partit de competició tres dies després és un fet gens habitual. Toni Rubiella explicava: “S’afronta malament; és un partit amb dos equips de Champions, dos equips del màxim nivell i de gran dificultat. Creiem molt en el talent i la qualitat, però també creiem molt en el treball. Ha de ser així, el calendari és aquest; demà, tots junts, concentrats i preparats”.

Com explicava el segon tècnic blaugrana, la situació és excepcional: “Fa força anys que sóc aquí i mai havia jugat el dimecres següent d’un Mundial o d’un Europeu. Ens hem trobat en aquest calendari i és un Barça contra el Naturhouse. No agrada, però és el que hem d’afrontar. El calendari és complicat, però suposo que hi ha altres solucions, perquè ja se sabia que la majoria de jugadors arribaven diumenge o dilluns. D’aquí a 15 dies tindrem dues setmanes netes”.

En una línia molt similar es manifestava el porter Saric: “No ho veig lògic jugar demà, però cal acceptar-ho; demà cal donar-tot tot. Tothom ha d’estar concentrat, deixar enrere el Mundial i sortir amb l’objectiu de guanyar el partit”.

L’estat físic

Toni Rubiella, segon entrenador, ha valorat el partit de Copa. Xavi Pascual no ha estat present a l’entrenament per un assumpte familiar. “Físicament crec que estan tots bé. Demà parlarem amb els que no hem vist avui i decidirem la llista. Anímicament, n’hi ha alguns que estan molt contents i d’altres que no..., el que s’ha de fer és abstreure's de tot això”, explicava Rubiella.

Segon Rubiella, “els que s’han entrenat estan bé, amb cops habituals; vénen en forma i és tot un canvi de xip”.

Per la seva banda, un dels implicats directament en la disputa del Mundial, el porter Danjel Saric, declarava: “Venia perquè si paro no arrenco –riu–.He vingut per suar una mica, per estar amb els companys. Fa un mes que sóc fora i demà tenim un partit que cal preparar, perquè és important. El prenem seriosament i hem d’estar al cent per cent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut