Continuen líders

Partit ajustat, però els blaugranes s’emporten la victòria en un matx molt disputat

L’enfrontament entre tots dos equips suposava que el primer i el segon de la Lliga Nacional Grup Est havien de veure’s les cares. El primer quart va estar dominat pels locals, que van fer que els seus millors jugadors centressin la majoria dels seus atacs. Al final del període els sabadellencs guanyaven per 15-10. El Barça va ajustar una mica la defensa i va trobar millors opcions en atac al segon parcial, i a la mitja part el marcador reflectia un 27-23.

Final apassionant

A la tornada dels vestidors va continuar la mateixa tònica. Però el ritme del partit començava a ser portat pels blaugranes. A la finalització del tercer quart el parcial era de 37-34. A poc a poc les distàncies s’anaven retallant i l’últim quart va ser molt emocionant. L’UNES Barça jugava millor i els tirs dels locals ja no entraven amb la mateixa facilitat que anteriorment. Quan quedaven només vuit segons els locals van cometre una falta personal que va ser penalitzada amb dos tirs lliures que el jugador blaugrana va anotar per deixar un resultat de 49-50. El Sant Nicolau va demanar temps mort per mirar de trobar una solució ofensiva que li permetés fer una cistella i emportar-se el partit. Però la bona defensa culer va impedir-ho i va permetre que l’UNES FC Barcelona continuï líder invicte després de vuit partits disputats.