Xavi Pascual: “Adequarem les càrregues de treball”

Xavi Pascual: “Adequarem les càrregues de treball”

L’estat de forma de l’equip i l’absència de Karabatic, eixos de la compareixença del tècnic blaugrana

Divendres era el dia per fer les valoracions en el retorn dels blaugranes a la Lliga Asobal. La segona volta arrenca a Saragossa i Xavi Pascual ha valorat com es troba l’equip després d’un intens Mundial per a la majoria de jugadors, del partit de Copa de dimecres i de la baixa de Nikola Karabatic per al partit de dissabte.

La planificació, clau

Preguntat sobre l’estat dels dotze jugadors que han disputat el Mundial, Pascual deia: “El problema de l’estat de l’equip no és ara sinó més endavant. Adequarem les càrregues de treball, que a nivell físic i mental estiguin bé… els d’hem d’anar recuperant a poc a poc”.

“Hem d’intentar assolir els objectius que ens hem posat per a les properes dues o tres setmanes. A partir d’aquí, valorarem”, continuava el tècnic blaugrana.

Planificar el rendiment dels jugadors, com comentava l’entrenador del Barça d’handbol, és la clau: “Hem fet proves per veure l’estat dels jugadors i això ens marcarà la feina a fer. Mirarem i valorarem l’estat, si hem d’aturar algun jugador…”

Objectiu: guanyar sense Karabatic

Pascual té clar com s’afronta l’inici de la segona fase de la Lliga Asobal: “Comencem la segona volta i hem d’agafar el ritme que portàvem abans de l’aturada pel Mundial, i intentarem guanyar a Saragossa”.

Quant a la no-participació de Karabatic i Pérez de Vargas en el partit de Copa, Pascual ha afirmat: “Karabatic no jugarà demà, no pot més, i Gonzalo jugarà segur”. El tècnic ha decidit donar descans al lateral francès.

Un BM Aragó renovat

Pascual recordava, pel que fa al BM Aragó: “No va començar bé la Lliga, però ara no és l’equip de la primera volta. Han incorporat Álvaro Ferrer, Julio Rodríguez i la presencia de Demetrio Lozano a la pista”.

Ara l’exblaugrana Demetrio Lozano també jugarà, a banda de dur a terme la seva funció d’entrenador. En aquest sentit, Pascual assegurava: “En Demetrio Lozano sempre s’ha cuidat molt; passar a entrenar-se és diferent, i una manera d'ajudar a la millora del seu equip és tornar a jugar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut