La Lliga Asobal torna a Saragossa per al Barça d’handbol

La Lliga Asobal torna a Saragossa per al Barça d’handbol

Els homes de Xavi Pascual comencen la segona volta a la pista del BM Aragó

Dissabte a les 19 h el pavelló del BM Aragó acollirà el retorn de l’handbol blaugrana a la màxima competició estatal. La disputa de la Copa Asobal, dels quarts de la Copa del Rei i l’aturada del Mundial han estat el centre d’atenció blaugrana durant aquest més i mig en què no s'ha jugat la Lliga Asobal.

Agafar el ritme de competició

La visita dels blaugranes a Saragossa suposa que la rutina habitual de competició torni a prendre el pols a l’equip. Pascual sap que ara és el moment que el conjunt agafi el ritme.

La diferència d’estats físics i anímics dins l’equip, tornar a tenir el pols competitiu i afrontar els reptes estatals i europeus que es presenten als jugadors d'handbol del Barça són algunes de les tasques en què Pascual i els seus homes centraran els seus esforços.

De cara al partit davant el BM Aragó Xavier Pascual dóna descans a Nikola Karabatic i fa viatjar 15 jugadors a Saragossa.

Un nou equip

El BM Aragó comença la segona volta de la Lliga Asobal en el 15è lloc de la competició amb l’objectiu de sortir de les posicions de descens.

Ara Demetrio Lozano, que va ser jugador del Barça d’handbol, ha tornat a vestir-se de curt i compagina la tasca de jugador amb la de la direcció de l’equip per mirar d’assolir la permanència a la Lliga Asobal.

Alhora, han incorporat un central experimentat a la Lliga com Álvaro Ferrer, que dóna un aire a un club històric de l’handbol estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut