Empat ‘in extremis’ del Manchester City

Un gol de Milner al temps de descompte ha salvat un punt contra el Hull City per al rival del Barça a la Lliga de Campions

El Manchester City ha ensopegat en el seu partit de la Premier League i s’allunya una mica més del liderat. El rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions ha empatat a un a l’Etihad Stadium contra el Hull City i queda ara a set punts del Chelsea, que encapçala la classificació de la Premier. El conjunt dirigit per Manuel Pellegrini s’enfrontava a un dels equips que lluiten per escapar de la zona de descens, i només ha pogut esgarrapar un punt al temps de descompte. Milner, amb un gran llançament de falta directa, ha igualat el gol de Meyler que havia avançat el Hull abans del descans.

Els ‘citizens’ no han fet un bon joc, i no han pogut imposar la seva superioritat tècnica durant gran part del matx. De fet, la primera gran ocasió ha estat per al Hull. Els visitants, quan es complia el primer quart d’hora de joc, s’haurien pogut avançar amb un cop de cap de Gastón Ramírez que s’ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Hart. Després d’aquest primer avís, passada la mitja hora, s’ha avançat finalment el Hull. Meyler, aprofitant un altre refús de la fusta, ha resolt una jugada embolicada a l’àrea per fer el sorprenent 0-1.

Lluny de reaccionar, el Manchester City s’ha vist superat pel resultat advers. A la represa, quan es complia el minut 53, Dzeko ha tingut la primera bona ocasió per als ‘citizens’. Al rival del Barça a la Champions se li acabava el temps i veia com se li escapava el liderat a molts punts. Finalment, amb el temps reglamentari complert, ha arribat un gol que salvava un punt per als de Pellegrini. Milner, amb un gran llançament de falta directa, ha transformat un 1-1 que deixa el City a set punts del Chelsea, que continua comandant la Premier League.