FC Barcelona - Iberostar Tenerife: Guanyar per agafar confiança

FC Barcelona - Iberostar Tenerife: Guanyar per agafar confiança

Els blaugranes, amb ganes de refer-se després de la derrota a Madrid, busquen un triomf per recuperar sensacions (12.30 h, Esport3) En les 15 vegades que s’han vist les cares catalans i canaris el Barça sempre ha sumat la victòria

El Barça de bàsquet rep aquest diumenge al matí (12.30 hores, Esport3, TV Canària i Orange Arena) un Iberostar Tenerife que es troba en una situació còmoda a la classificació (desè) però que arriba a Barcelona amb molt a guanyar i poc a perdre. El Barça, per la seva banda, no pot permetre’s cap relliscada més, i menys a casa a la Lliga Regular, si vol continuar aspirant als llocs capdavanters. En el partit de la primera volta el Barça va vèncer per 66-80 a Tenerife.

El rival

Arriba al Palau amb una baixa sensible, la de Blagota Sekulic, que té un esquinç al genoll dret, segons va informar ahir l’equip canari. Tot i així, compta amb un grup molt compensat i amb jugadors molt perillosos com Rodrigo San Miguel, Nico Richotti, Javi Beirán, Levi Rost, Saúl Blanco i Luke Sikma, que és el més valorat de l’equip que entrena Alejandro Martínez amb 12,5 punts i 16, 9 de valoració. Després de vèncer a la pista del Saragossa, ocupa el 10è lloc de la taula amb un balanç de 9 victòries i 10 derrotes.

El Barça

Els de Xavi Pascual, classificats en el cinquè lloc de la taula, necessiten el triomf per continuar aspirant als primers llocs. I per fer-ho possible no es poden deixar escapar victòries a casa. A més, després de la derrota a Madrid, els blaugranes volen retrobar-se amb el triomf per recuperar sensacions i encarar els pròxims reptes que té per endavant, tant a la Copa del Rei com a l’Eurolliga, amb la màxima confiança possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut