Eusebio: “Ens ha faltat una mica més de control”

Eusebio: “Ens ha faltat una mica més de control”

El tècnic del Barça B va valorar la derrota al camp del Saragossa, ja que el conjunt aragonès “ha demostrat la seva pegada” però es queda amb la millora de l’equip a la segona meitat

El Barça B no va poder seguir amb la dinàmica positiva de les últimes jornades i va caure a La Romareda (4-0) davant un Saragossa llançat cap a les posicions capdavanteres de la Lliga Adelante. El tècnic del filial, Eusebio Sacristán, en la roda de premsa posterior al partit va declarar: “Veníem d’una dinàmica positiva, sobretot en els últims tres partits, però ens ha faltat una mica més de control en el joc, tenir més la pilota”.

Un Saragossa superior els primers 30’

L’entrenador de La Seca va veure com l’equip perdia per 3-0 al descans, però va quallar una bona segona part: “Ens hem trobat un Saragossa molt superior que en la primera mitja hora ha encarrilat el partit. Sobretot ha demostrat molta pegada, una cosa que ja coneixíem. La primera part han trobat el desequilibri en els seus mitges puntes, allà és on han trobat els espais”. Sobre el plantejament del partit, Eusebio va dir: “Hem intentat buscar l’esquena dels seus centrals amb la velocitat dels nostres davanters, però una vegada ells s’han posat per davant, ha estat molt difícil. Amb el penal i 2-0 al marcador hem tingut l’oportunitat de marcar-lo i posar-nos al partit, però l’hem fallat i amb el 3-0 a la primera part el partit ja se’ns ha posat molt costa amunt, tot i que l’equip ha millorat a la segona part”. Per acabar, l’entrenador del filial va voler destacar que l’equip no va perdre la cara al partit a la segona meitat: “Ho hem intentat però el Saragossa s’ha replegat bé, ha deixat menys espais i han estat més junts. Tot i així hem pogut crear alguna situació de perill”.

Gumbau lamenta la derrota

El migcampista de Campllong, que va veure ahir la cinquena targeta groga i es perdrà el proper partit al Miniestadi davant l’Alabès, va lamentar la derrota tot i l’esforç de l’equip: “Ells han fet un partit molt intens a la primera part, entrant molt per bandes i superant-nos”. “Si hagués entrat el penal, amb el 2-1 hauria canviat la tònica del partit”, va dir Gumbau en zona mixta després del matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut