Triomf intranscendent del bàsquet femení (47-65)

Triomf intranscendent del bàsquet femení (47-65)

El Barça CBS, ja classificat per a la segona fase, supera el CN Sabadell en un partit sens transcendència a la classificació

Darrer partit del primer equip del Barça CBS en aquesta primera fase. Al davant tenia el cuer del grup, el Club Natació Sabadell. Partit dominat per les blaugranes i intranscendent per la classificació final, ja que des de la darrera jornada ambdós equips ja sabien on estarien a la segona fase. Tot i això, el matx va estar disputat al llarg dels tres primers quarts.

Treballant el triomf

El partit va començar amb domini per part del Barça CBS, que, al contrari de les darreres jornades, va aconseguir estar més còmode en defensa i més fluid en atac. Tot i que els avantatges eren mínims, s’aconseguia trobar un equilibri entre el joc exterior i l'interior.

El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica, amb defenses més agressives que permetien recuperar pilota i sortir al contraatac. Al descans, 7 punts d’avantatge que no reflectien el que s’havia vist.

El darrer quart certifica la victòria

Al tercer quart el CN Sabadell, mitjançant defenses alternatives, va aconseguir capgirar el marcador i la dinàmica, i va aconseguir que El Barça CBS no trobés situacions d’atac còmodes, aprofitar les errades per córrer al contraatac i anotar amb certa facilitat. Però, quan pitjor pintaven les coses, tres defenses van permetre recuperar pilota i tornar l’avantatge al marcador.

El darrer quart va ser el millor del partit, ja que el CN Sabadell només va poder anotar 2 punts i el Barça CBS, per contra, es va trobar més còmode i va aconseguir trencar la defensa zonal sense problemes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut