Triomf davant el Melilla (3-1)

El voleibol masculí blaugrana s’imposa en el debut de Mata i Gens com a nous jugadors blaugrana

Un matx marcat per la importància, ja que els dos partits previs entre els dos equips havien caigut de la banda del Melilla al cinquè set després molta igualtat al marcador. Han debutat dos nous jugadors: Sergi Mata, provinent de Superlliga 1, i Jordi Gens, l’internacional amb experiència a les grans lligues europees.

Un set per a cada equip

L’entrenador blaugrana ha optat per mantenir el gruix de l’equip que li ha donat la victòria en els darrers dos partits, només amb el canvi del col·locador, per al qual ha confiat en la incorporació de Jordi Gens, que fa tres setmanes que s’entrena amb el grup.

En el decurs del primer set, tot i tenir alguna dificultat en la recepció, l’entrada d’Aharon Gamiz i l’encert en les accions del jove central Sergi Mata han fet que els catalans s’hagin emportat el primer parcial amb un espectacular 30-28.

Al segon set els locals han jugat amb els mateixos jugadors d’inici. El set ha estat ajustat, però els de Melilla han pogut arribar al 14-16 per davant i s'ha mantingut l’equilibri fins que ha caigut de costat dels visitants.

S’emporten el triomf

Al tercer i al quart set, dins del sextet blaugrana han tornat el capità Jordi Marcé, que, juntament amb l’experiència de Ramon Pujol, ha donat control a la primera línia de defensa, mentre que el nivell de recepció s’ha mantingut.

Els visitants mantenien les esperances i continuaven lluitant, tot i que el tercer set ha caigut del costat català (25-20). Al quart set els visitants han optat per forçar en servei i han encertat amb alguns canvis a l’atac, mentre que els catalans no podien obtenir la distancia desitjada.

Finalment, l’entrada d’Angel Galindo, que ha realitzat un final de set espectacular amb 4 punts de 6 atacs, amb un servei punt i un bloqueig, ha donat aquesta diferència per aconseguir un còmode 25-20 i el partit. Els dos joves del planter Eric Hernández i Oscar Gabàs han aguantat tot l'enfrontament amb un joc molt equilibrat: Eric, amb els seus atacs mantenint l’equip en els moments complicats, i Gabàs, amb les grans defenses mantenint el terra blaugrana intocable.