Local

L’Infantil d'hoquei patins, sense aturador

Nova jornada a l’hoquei formatiu en un cap de setmana en què el Barça B cau a casa contra l’actual líder, el Caldes El Júnior no va jugar. El Juvenil va vèncer per 1-7; l’Infantil, per 10-1, i el Sub-23 no va tenir jornada

El Barça B de Jordi Camps no va poder superar el Caldes i va caure a Mundet per 1-2 en un partit en què els blaugranes es van avançar. Tot i així, els calderins, que són líders de la categoria, van capgirar el marcador i es van emportar els tres punts del feu dels barcelonistes, que actualment són vuitens a la taula, a la zona tranquil·la. El pròxim partit dels blaugranes serà el diumenge 22 a Mieres (Astúries), perquè aquest cap de setmana es disputa la Copa de la Princesa a Grado, també a Astúries. Pel que fa al Sub-23, no va disputar jornada i el pròxim partit serà a Tordera.

El Júnior, per la seva banda, no va disputar la jornada que hi havia prevista després d’ajornar-se el partit contra el Vendrell. El partit es jugarà dimecres, dia 11, a les 21 hores a Mundet. Cal recordar que els blaugranes són primers a la taula. Qui sí que va jugar, i va golejar, va ser el Juvenil, que va guanyar per 1-7 a Maçanet en un molt bon partit. Ara mateix són segons a la taula i el pròxim compromís serà contra el Lleida a Mundet (11.15 h).

Finalment, l’Infantil va tornar a vèncer, i ho va fer per un contundent 10-1 contra el Casal Espluga. Continua imbatut com a líder del seu grup. El Martinenc serà el pròxim rival dels més petits de l’hoquei base blaugrana.

Més notícies aquí