Local

CEM L’Hospitalet 48 – UNES FC Barcelona 67: Classificats per a la segona fase

Els blaugranes guanyen els nou partits jugats i es classifiquen matemàticament per a la segona plaça

Malgrat que al partit d’anada el CEM L’Hospitalet va crear moltes dificultats als blaugranes, no va ser així en aquesta ocasió a causa de les baixes de l’equip local. La bona defensa dels barcelonistes en tota la pista va propiciar atacs fluids per acabar el quart amb un parcial de 10-17.

El segon període del partit va continuar amb la mateixa tònica, però l’atac va deixar de trobar els tirs còmodes i els culers van errar tirs fàcils. Això va permetre que els de l’Hospitalet s’apropessin al marcador i que el deixessin en 24-29 a l’hora de marxar als vestidors.

L'últim quart, decisiu

La represa no va suposar una millora en el joc blaugrana, que va veure com l’equip local ajustava el marcador fins a 39-41 gràcies al mal joc en atac i defensa. A l’últim quart la cinquena falta d’un jugador del CEM va obligar els locals a jugar amb quatre jugadors, circumstància que els barcelonistes van aprofitar per intensificar la defensa i millorar el joc col·lectiu en atac. El resultat final de 48-67 és el reflex de la superioritat culer a l’últim període.

La ratxa de nou partits consecutius amb victòria és la millor des que l’equip forma part de les seccions amateurs del FC Barcelona.