CEM L’Hospitalet 48 – UNES FC Barcelona 67: Classificats per a la segona fase

CEM L’Hospitalet 48 – UNES FC Barcelona 67: Classificats per a la segona fase

Els blaugranes guanyen els nou partits jugats i es classifiquen matemàticament per a la segona plaça

Malgrat que al partit d’anada el CEM L’Hospitalet va crear moltes dificultats als blaugranes, no va ser així en aquesta ocasió a causa de les baixes de l’equip local. La bona defensa dels barcelonistes en tota la pista va propiciar atacs fluids per acabar el quart amb un parcial de 10-17.

El segon període del partit va continuar amb la mateixa tònica, però l’atac va deixar de trobar els tirs còmodes i els culers van errar tirs fàcils. Això va permetre que els de l’Hospitalet s’apropessin al marcador i que el deixessin en 24-29 a l’hora de marxar als vestidors.

L'últim quart, decisiu

La represa no va suposar una millora en el joc blaugrana, que va veure com l’equip local ajustava el marcador fins a 39-41 gràcies al mal joc en atac i defensa. A l’últim quart la cinquena falta d’un jugador del CEM va obligar els locals a jugar amb quatre jugadors, circumstància que els barcelonistes van aprofitar per intensificar la defensa i millorar el joc col·lectiu en atac. El resultat final de 48-67 és el reflex de la superioritat culer a l’últim període.

La ratxa de nou partits consecutius amb victòria és la millor des que l’equip forma part de les seccions amateurs del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut