Josep Maria Selva, el soci més antic del Club, rebut pel president Bartomeu

Josep Maria Selva, el soci més antic del Club, rebut pel president Bartomeu

Josep Maria Selva, de 92 anys, en fa 84 que és soci del Club després que el seu pare el donés d’alta el gener del 1931

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha rebut aquest dimarts al migdia a les oficines del Club el soci més antic, Josep Maria Selva Vallespinosa. Acompanyat per la seva dona i el seu fill, en Josep Maria, de 92 anys, en fa 84 que es va vincular al Barça. Va ser el 3 de gener del 1931, dia que el seu pare va decidir tramitar l’alta. “Em vaig fer soci a través del meu pare, que era un gran culer”.

En aquest acte se li ha fet entrega d’una samarreta del Barça amb el número 1 i el seu nom a l’esquena, així com també una rèplica de la sol·licitud d’alta de soci de Josep Maria Selva. A més, el president Bartomeu l’ha convidat a assistir a la Llotja en el partit de Lliga al Camp Nou contra el Rayo Vallecano, que es jugarà el diumenge 8 de març, a les 12 hores.

L’any vinent, un cop s’actualitzi la base de dades de socis amb les altes i baixes del 2015, Josep Maria Selva tindrà l’honor d’ostentar el número 1 en el seu carnet de soci. Ara mateix és el 3, tot i que s’ha convertit en el més antic després que lamentablement ens hagin deixat Jaume Descals, número 1, i Salvador Escarmís, el número 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut