Barça-Anaitasuna: Agafant la velocitat de creuer

Barça-Anaitasuna: Agafant la velocitat de creuer

Els blaugranes tornen a prendre el ritme competitiu en el primer partit de Lliga a casa després de l’aturada

Avui a les 20.30 h el Barça d’handbol rep a casa l’Helvetia Anaitasuna, el cinquè classificat de la Lliga Asobal. Primer partit de Lliga a casa dels blaugranes després del Mundial i moment per anar prenent el pols a la competició i als reptes que els homes de Pascual tenen fins a la fi de la temporada.

Tocant de peus a terra

El Barça d’handbol afronta el partit davant l’Helvetia Anaitasuna coneixent la realitat de l’equip. Xavi Pascual sap que ha d’adaptar els diversos estat de forma de forma que té a la plantilla un cop finalitzat el Mundial.

Amb aquesta premissa afronta el partit davant els de Navarra i vol trobar el punt de forma de l’equip davant la part decisiva de la temporada, adaptant les càrregues de treball segons l’estat de forma de cada jugador.

El tècnic blaugrana donarà la llista de convocats just la mateixa tarda d’avui i el retorn de Nikola Karabatic a les pistes després de no haver jugat davant el Naturhouse i l’Aragó, en Copa i Lliga, sembla del tot probable.

Lluitant per Europa

Un històric de l’handbol estatal visita avui el Palau Blaugrana. Amb l’objectiu de lluitar per les places que poden donar accés a competicions europees i amb tot a guanyar, els homes d’Iñaki Añiz sortiran a la pista blaugrana.

En un molt meritori cinquè lloc a la Lliga, tot i la derrota de la setmana passada contra el BM Benidorm, els de Navarra s’estan mostrant en un gran moment aquesta temporada. Cal recordar que a la primera part del partit de la primera volta van crear serioses dificultats al Barça d’handbol.

El seu tècnic, a la prèvia del partit, explicava com afronten el partit de Barcelona: “No anirem a complir un tràmit, ni de bon tros. Per això, millor no hi vas. Sabem que és difícil, però la realitat és que lluitem en cada pista. Sabem en quina clau ens movem i on podem guanyar els punts, però aquesta institució ha d'anar a fer un bon paper i donar una bona imatge”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut