Gran resposta a l'inici de l'adjudicació dels abonaments del Camp Nou

Gran resposta a l'inici de l'adjudicació dels abonaments del Camp Nou

Durant la primera setmana d’assignació dels 1.038 abonaments per als socis en llista d’espera, l’OAB registra una mitjana de 60 socis dels 70 convocats diàriament

Els socis de la llista d’espera per aconseguir un abonament al Camp Nou estan d’enhorabona. Dilluns es va iniciar el procés d’adjudicació dels 1.038 abonaments del Camp Nou que han quedat lliures i que per quart any consecutiu es destinen als socis que formen part de la llista d’espera. En total han estat citats en primera convocatòria, a través d’una carta i un correu electrònic, els primers 1.038 socis inscrits a la llista.

El procés d’adjudicació és presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) i els socis estan convocats per estricte ordre d’antiguitat entre tots els inscrits que hagin ratificat la seva inscripció abans del 7 de gener del 2015. De fet, cada dia estan citats 70 socis, i l’assistència aquesta primera setmana està sent molt alta, amb una mitjana de 60 inscrits diaris.

Aquest primer termini finalitzarà el 27 de febrer i, en cas que quedin localitats disponibles procedents de socis que no s’hagin presentat o bé que renunciïn a les localitats proposades, se seguiran convocant els següents socis de la llista per a una segona adjudicació presencial.

Il·lusió entre els socis assignats

Els nous abonats, que començaran a gaudir del seu seient a l’Estadi a partir de la temporada 2015/16, s’apropen a l’OAB amb la il·lusió i l’emoció de poder tenir un abonament per veure el primer equip. De fet, la gran majoria estan inscrits a la llista d’espera des del 2004, quan es va crear, però no va ser fins a la 2011/12 que es va regularitzar el procés i es van començar a assignar els abonaments donats de baixa durant l’any anterior als inscrits a la llista d’espera.

En els últims quatre anys s’han assignat 1.730 abonats (un 24,2% dels 7.138 socis inscrits inicialment quan es va ordenar la llista d’espera). De fet, l’última temporada hi ha hagut un rècord d’abonaments destinats a aquest col·lectiu, en total 1.038, que és una xifra superior a l’acumulat entre els anys 2011/12 i 2013/14.

Cal recordar que per obtenir un abonament al Camp Nou primer cal inscriure’s a la llista d’espera de manera presencial a l’OAB. Els requisits són tenir un mínim de dos anys d’antiguitat com a soci. Aquesta petició s’ha de ratificar cada any entre el 15 d’octubre i el 7 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut