Ricard Muñoz: “El Tordera ens farà córrer i hem d’estar atents”

Ricard Muñoz: “El Tordera ens farà córrer i hem d’estar atents”

El tècnic blaugrana comenta que els de Ramon Benito “són sòlids defensivament, amb xut exterior, contraatac” “La pista és diferent, estaran amb el seu públic i haurem de fer les coses ben fetes”, comenta Marc Torra, que juga a casa seva

Ricard Muñoz i Marc Torra han atès els mitjans informatius aquest divendres com a prèvia del partit contra el CP Tordera aquest dissabte (19.30h). Els blaugranes, que visitaran el Pavelló Parroquial, són conscients de la importància del partit i no fan cas de la classificació del rival. “Sabem que està en una posició complicada perquè no està obtenint els resultats que s’espera. Hem de fer un bon partit, ser competitius, treure els 3 punts i tenir bones sensacions per preparar el partit contra el Lleida i la Copa del Rei”, ha comentat el preparador blaugrana.

I quin rival es trobarà el Barça? Muñoz els defineix davant dels mitjans informatius: “Ens trobarem un Tordera amb la seva gent. És una opció que té per a la salvació, defensa sòlida, xut exterior, contraatac, ens faran córrer... Haurem d’estar molt atents”. El tècnic català també ha assegurat: “Sempre estem motivats, des del primer dia. Sabem que hem de treballar de valent per ser competitius i assolir el triomf en totes les competitius. Estem il·lusionats per aconseguir el tres punts a Tordera”.

“Content de tornar”

Pel que fa a Marc Torra, per al qual és un partit especial, ha comentat que per a ell sempre és especial tornar a Tordera: “Sempre fa il·lusió tornar, és especial tornar a Tordera. En tinc uns grans records i vaig compartir vestidor amb gent que em va ajudar moltíssim. Vaig debutar amb 15 anys i gent com Josep Riera, Ayats... Estic molt content de tornar i serà especial, segur”.

Quant al partit, Torra ha declarat: “Tots els partits són complicats. És cert que van últims. La pista és diferent, estaran amb el seu públic i haurem de fer les coses ben fetes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut