Marc Carmona: “Hem de guanyar sí o sí”

Marc Carmona: “Hem de guanyar sí o sí”

Els murcians no es volen despenjar de la Lliga després de perdre amb l’Inter Movistar

Aprofitant la presentació de Miguel Mendiola com a nou jugador del FC Barcelona, Marc Carmona, tècnic de l’equip, ha parlat sobre el partit de Lliga que els blaugranes jugaran dissabte davant d’ElPozo Múrcia.

Carmona: “Hem de guanyar sí o sí”

L’empat dels culers davant del DLink Saragossa la jornada passada ha deixat el FC Barcelona com a segon classificat de la LNFS amb 53 punts, a un de l’Inter Movistar. Els murcians, que van perdre precisament contra els madrilenys el cap de setmana passat, volen recuperar sensacions immediatament per no perdre el fil de la Lliga. Però Carmona té clar que en el partit davant d’ElPozo Múrcia només és vàlida la victòria: “Hem de guanyar sí o sí, més enllà de si juguem bé o no. Les tres derrotes contra l’Inter ens han fet mal. És important, necessari per al grup. Hem de defensar millor, corregir errors, i són tres punts que t’ajuden a seguir entre els primers. Però la gran sensació és que s’ha de guanyar”.

El perdedor pot quedar tocat

Si el FC Barcelona guanyés el partit, deixaria a cinc punts els murcians, i és per això que l’enfrontament de dissabte és tan important. “Possiblement qui guanyi aquest partit deixarà tocat l’altre. Tant ElPozo com nosaltres estem en una situació semblant, és un partit mentalment difícil per als dos i haurem de fer tot el possible per aconseguir els tres punts”, ha assegurat el tècnic culer.

Mendiola, fora de la convocatòria

Finalment, Mendiola no ha estat convocat perquè no està del tot recuperat de les molèsties que arrossega al bessó de la cama. D’altra banda, Aicardo torna a l’equip després d’haver-se perdut els dos últims partits de Lliga i la tornada de les semifinals de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut