Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Espero que nosaltres estiguem bé i que el Palau ens ajudi"

L’entrenador blaugrana repassa les claus de cara al transcendental duel de diumenge al Palau Blaugrana

Un partit decisiu a la Champions en què el Palau Blaugrana també jugarà. Amb aquests trets generals Xavi Pascual parlava a la prèvia d’un dels enfrontaments més importants d'aquesta temporada. Diumenge a les 19.15 h a Barcelona, el repte del primer lloc del Grup B  per a Pasqui i els seus.

Xavi Pascual era molt clar per afrontar el repte del partit davant el KIF Kolding: "Espero que nosaltres estiguem bé i que el Palau ens ajudi".

"Partit típic de Champions amb tot el que comporta, davant d'un dels millors rivals que hi ha a Europa, amb un bon equip. Un equip que juga molt alegre a l'handbol i que ja va demostrar la seva qualitat. Un equip que pot estar a la Final Four", explicava l’entrenador del Barça d’handbol.

Les claus del partit, per Pascual, són diverses: "Hi ha moltes coses, principalment l'encert individual dels jugadors, la porteria i els sistemes defensius".

Per Pasqui el Kolding és "defensivament un equip molt ben estructurat amb molt bona porteria i capacitat de contraatac. En atac posicional és un equip de l'escola nòrdica, on la pilota corre molt i ataquen molt bé els espais”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut