La Lliga continua per al Barça d’handbol a Puente Genil

La Lliga continua per al Barça d’handbol a Puente Genil

La localitat cordovesa acollirà dimarts el partit entre blaugranes i l’Ángel-Ximénez Puente Genil

Encara amb el regust del liderat del Grup B de la VELUX EHF Champions League a la boca, després de superar diumenge el Kolding, ara toca centrar-se en la Lliga Asobal Bauhaus, en què els blaugranes visiten la pista dels cordovesos a les 20.45 h de dimarts.

Tancant un cicle

Els blaugranes arriben a Puente Genil en un punt culminant de forma. Els 12 jugadors blaugrana que van disputar el Mundial iniciaran, un cop finalitzi el partit, un procés d’adaptació del seu estat de forma per afrontar la resta de la temporada.

“S'ha de donar descans a jugadors que tenen un punt de forma molt alt per al punt de la temporada en què estem i que cal recuperar a nivell físic i mental”, considera Pascual, pel que fa a aquest procés.

El tècnic blaugrana fa viatjar a la localitat andalusa 16 jugadors, deixa a Barcelona Wael Jallouz i hi incorpora Oriol Rey, del segon equip del Barça d’handbol.

Lluitant a la Lliga

Després d’un meritori triomf, a la darrera jornada, davant una de les revelacions de la Lliga Asobal Bauhaus com és el BM Benidorm. Els homes entrenats per l’exjugador blaugrana Fernando Barbeito sumen 14 punts i ocupen l’onzena posició de la competició.

Ángel Ximénez Puente Genil mostra un joc equilibrat entre les facetes ofensives i defensives aprofitant l’experiència de Barbeito a la banqueta. Els andalusos busquen afiançar-se a la Lliga, en la seva segona temporada a la màxima categoria de l’handbol estatal. A més a més, els de Còrdova van superar per 5 gols el Villa de Aranda, a l’anada de quarts de Copa, i tenen moltes opcions de ser a la Final a Quatre de la competició.

En l’únic precedent a la pista de Puente Genil, la temporada 2013/14, els blaugranes van haver de treballar de valent per imposar-se per 25 a 32.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut