Doble victòria del júnior d’hoquei patins

Doble victòria del júnior d’hoquei patins

Va superar per 5-3 el Vendrell i també per 1-3 el Manlleu i continua líder de la Lliga El Juvenil va vèncer per 3-2 el Lleida; l’Infantil va superar per 2-9 el Martinenc, i el Sub-23 va superar el Tordera per 2-8

Bona setmana per a l’hoquei patins blaugrana. El Barça B, de primera nacional, va descansar perquè aquest cap de setmana es va disputar la Copa de la Princesa, que va guanyar l’Arenys de Munt. El Sub-23 sí que va tenir jornada, a Tordera, i va fer bé la feina amb el 2-8 a final, que el deixa en la quarta posició.

El Júnior, per la seva banda, va disputar dos partits aquesta setmana. El primer va ser dimecres contra el Vendrell, amb triomf per 5-3, mentre que la segona victòria va ser a Manlleu per 1-3. Amb aquests dos triomfs els blaugranes continuen líders de la categoria.

El Juvenil, per la seva banda, va vèncer a Mundet per 3-2 contra el Lleida Llista, i el dissabte jugarà a Sitges. Actualment són segons a la taula. L’Infantil va tornar a guanyar, i ho va fer per un contundent 2-9 contra el Martinenc. Lidera la classificació amb mà de ferro. El pròxim partit dels més menuts serà dissabte a Mundet contra el Sant Ramon.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut