Tres socis abonats ja tenen la samarreta signada gràcies al Camp Ple

Tres socis abonats ja tenen la samarreta signada gràcies al Camp Ple

Aquests socis han rebut de mans de Bravo, Sergio i Rafinha una samarreta del Barça signada com a premi per la seva fidelització al Camp Nou durant la temporada passada

Aquest dimecres ha estat un dia que difícilment oblidaran l’Elisenda, la Mireia i el Rafael i els seus acompanyants. Al migdia estaven citats a la Ciutat Esportiva per rebre un dels premis exclusius gràcies al programa Abonament Camp Ple, que reconeix els socis abonats a l’Estadi que la temporada passada van assistir a tots els partits o bé van alliberar el seu seient.

Com a beneficiaris d’aquest abonament especial que el Club atorga cada temporada en funció de l’assistència a l’Estadi, l’Elisenda Pont, la Mireia Bibolas i el Rafael Alcaide són els guanyadors de les samarretes oficials signades. En aquesta ocasió ha estat el porter Claudio Bravo i els migcampistes Sergio Busquets i Rafinha els que han rebut aquests tres socis i els seus acompanyants. Els han signat les samarretes, s’hi han fotografiat i han compartit una estona amb ells.

67 socis premiats

Aquesta temporada, 67 socis amb Abonament Camp Ple gaudiran de 9 desplaçaments amb el primer equip, 9 entrades VIP al Camp Nou, 9 samarretes signades i 40 places per jugar un partit al Camp Nou a final de temporada. Aquests són els premis que se sortegen aquest any entre tots els socis del FC Barcelona que tenen l’Abonament Camp Ple.

Per aconseguir-lo, els socis abonats han d’haver assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions o, en cas de no haver-hi pogut assistir, haver alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir –amb un màxim de dues absències. Amb l’objectiu de premiar la fidelització d’aquells socis abonats que sempre van al camp a veure el Barça, l’Abonament Camp Ple es guanya cada temporada i no es renova automàticament.

[[BOTOVERMELL::Què és el Camp Ple?++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/camp-ple::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut