Tomas Satoransky: “Tenim moltes ganes de començar a jugar”

Tomas Satoransky: “Tenim moltes ganes de començar a jugar”

El primer equip del Barça de bàsquet ha arribat aquest dimecres a Las Palmas i ha fet la primera sessió d’entrenament “Hem de prendre’ns el partit seriosament i amb respecte per un València que és molt fort”, comenta el base txec

El Barça de bàsquet ha arribat aquest dimecres a Las Palmas de Gran Canària, on aquest dimecres començarà la Copa del Rei de bàsquet. Els de Pascual, que obriran la competició, se les hauran contra el València Basket a partir de les 19 hores i en directe per Teledeporte. Els blaugranes, al voltant de les 18.30 hores, han fet la primera sessió d’entrenament i han provat la pista insular.

A la Copa comences de zero

“Tenim moltes ganes de començar a jugar. Estem bé, ens estem trobant bé tot i que hi ha companys amb molèsties. Hem de prendre’ns el partit seriosament i amb respecte per un València que és molt fort, t’exigeix, és físic, agressiu i hem de jugar concentrats els 40 minuts”, ha explicat Tomas Satoransky als mitjans informatius desplaçats a les Canàries. El base txec, a més, ha deixat clar que a la Copa no serveix el passat: “No importa què has fet abans, a la Copa comences de zero i serà un partit molt difícil”.

M’he preparat bé i espero donar el màxim a l’equip

Justin Doellman i Mario Hezonja també han parlat i l’aler pivot ha reconegut que és un partit diferent per a ell. “Serà especial jugar contra el meu antic equip, tenen grans jugadors i vaig estar allà dos anys, estarà molt bé”, ha comentat un Doellman que ha afegit que la pista és sensacional: “El pavelló impressiona, serà molt bonic jugar aquí”. Finalment, Mario Hezonja ha comentat que està preparat per al repte de la Copa del Rei: “M’he preparat bé per a la Copa i espero donar el màxim a l’equip. No hi ha favorits a la Copa, serà molt complicat cada partit. Estic treballant molt dur, em preparo per a tot el que pugui passar a la pista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut